18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

Salernitana-Genoa-2. October 2021 15:00

Units 2/10 Tabt
Salernitana vs Genoa
Over 2.5 mål
2. oktober 2021 15:00
ComeOn
Tippet til 2.10
Udgivet 1. oktober 2021 19:47
Italien, Serie A.
Bundproppen Salernitana har været en kende uheldige men er presset til sejr, Genoa scorer meget men forsvaret er ringe. Gode chancer for en målrig kamp hvor begge burde gå efter tre point.

Salernitana står med blot ét point fra seks kampe og har lukket hele 15 mål ind. De har dog været en tand uheldige og burde have vundet fem point, så helt skidt har det ikke været. De er dog presset til sejren her, da tålmodigheden nok ikke holder til mange flere nederlag. Mon ikke træner Castori ved det og sætter alle sejl ind for at hente sæsonens første sejr. Han skal dog ikke forvente meget hjælp for forsvaret. Med 15 mål imod har de været de ringeste indtil videre (sammen med bla Genoa) men angriberne Bonazzoli, Đurić og Nwankwo har spillet fint og burde have scoret mere end det ene mål de har til sammen. Nwankwo scorede sidste sæson 20 mål for nedrykkerne Crotone, og mon ikke han snart kommer i gang igen.

Genoa har ikke været et kedeligt bekendtskab indtil videre. Deres seks kampe snitter hele 4.1 mål pr kamp men med hele 15 mål imod sig, skal angriberne også scorer 2+ pr kamp før de får point. Ude mod en oprykker har Genoa formentlig skrevet "tre point" på deres program, og mon ikke træner Ballardini går efter det. Han må dog undvære de to midterforsvarer Biraschi (fast) & Vanheusden (fast/rotation) og må derfor skifte ud i bagkæden. Omvendt kan han glæde sig over at angriber Destro har fundet målformen med fire mål fra fire kampe indtil videre.

Serie A er en målrig liga. Tidligere var defensive første prioritet for de fleste men de sidste par år har budt på langt mere offensiv spil. Ligaen snitter hele 3.23 mål pr kamp (3.06 sidste sæson) og både Salernitana og Genoa er med til at trække gennemsnittet op. Salernitana primært grundet en ringe defensiv mens Genoa også bidrager offensivt. Det ligner en kamp hvor begge skal gå efter tre point. Salernitana for at få sæsonens første sejre mens Genoa burde have det mål mod en oprykker og nuværende bundprop. Særligt hvis de skal lægge afstad til nedrykningsstregen.

Alt i alt er der gode chancer for en målrig kamp hvor ingen er tilfredse med uafgjort.

Salernitana – Genoa Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Salernitana
Genoa
Odds are subject to change. Last updated 2. oktober 2021 14:57.

Salernitana – Genoa Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar