18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -9,2
TBP 96,5%
Hitrate 39,3%

Saint-Etienne-Lyon-3. October 2021 20:45

Units 4/10 Tabt
Saint vs Etienne vs Lyon
Lyon -1 (asian handicap)
3. oktober 2021 20:45
Nordicbet
Tippet til 2.40
Udgivet 1. oktober 2021 09:40
Velspillende Lyon bør, trods fravær, have gode chancer i lokalderbyet mod den formsvage og urutinerede agterlanterne Saint-Étienne.

Chancevurdering for 1X2 (1-0): 40-26-34

Hvad bookmakerne/markedet muligvis overser/undervurderer (odds dog på vej nedad):
– Formsvage Saint-Étienne (stadig uden højreback Macon) har et ungt hold der næppe kan mønstre den stædighed og gejst der skal til for at opveje storebrors bedre kvalitet og form.
– Lyon var klart bedst, og det endda 10 mod 11, i 1-1-hjemmekampen mod Lorient i sidste weekend.
– Overlegenhed og 3-0-sejr over Brøndby torsdag har næppe udmattet ret meget.
– Det har snarere givet gejst; fx spillede kreative Aouar en god kamp efter en tung sæsonstart.
– Lyon-offensiven er formstærk og fleksibel. Ekambi kan ligge i front, men den kan fx Paqueta også. Dembélé (og Slimani, men han er måske tilbage) savnes, men KAN undværes.
– Den unge midterforsvarer Diomandé var også god – som mod Lorient efter indskiftning i 19. Normalstarter Denayer er tvivlsom, men det er altså ikke helt skidt uden ham.
– Den erfarne midterforsvarer Boateng er nok tilbage efter at have misset BIF (og ellers er afløser Da Silva habil).

Det taler imod tippet:
– Lyon har et tætpakket program. Inkl torsdagens EL-opgør er dette kamp nr syv på blot 22 dage for Les Gones.
– Dette er et lokalderby, og den slags følger ofte deres egen logik. Lillebrors motivation kan af og til opveje storebrors kvalitet.
– SE-førstekeeper Green er tilbage fra karantæne.
– Lyon stadig uden angriber Dembélé og nok også kollega Slimani samt midterforsvarer Denayer.
– Lyon-venstreback Emerson er nyt fravær (men afløser Henrique spillede solidt efter indskiftning i 19. minut i seneste weekend).
– Der er tilskuere på lægterne, dvs fanstøtte til hjemmeholdet (i modsætning til sidste sæson hvor Lyon vandt 0-5).

Saint-Étienne var bedste hold på banen i sæsonpremierens 1-1 mod Lorient, men har været spillemæssigt underlegen i alle følgende syv runder hvoraf de seneste fem er tabt. Seneste weekend: 0-3 mod Nice.

Jamen, vil den kvikke læser påpege: Lokalderbies følger ofte deres egen logik; her kan lillebrors ekstreme motivation meget vel opveje basal kvalitetsforskel og måske også dårlig form. Yes, sådan er det ind i mellem, men chancen/risikoen er mindre lige præcis nu hvor Saint-Étienne har et ungt hold med få erfarne kulturbærere. Det er et hold der har svært ved at hive sig selv op ved hårrødderne og fighte sig ud af modgang. Angriber Khazri er umiddelbart den eneste Lyon virkelig skal holde øje med; han er både erfaren og den eneste på holdet der ret konsekvent har leveret pæne indsatser i denne sæson. Offensivkollega Bouanga har vist glimt, men for en god tekniker leverer han simpelthen for mange dårlige detaljer og kikser for ofte sine afslutninger samt sine potentielle assists. Han er desuden dårligt tjent med at skulle ligge som højre wingback i det fortsatte fravær af højreback Macon.

I forhold til Nice-kampen får Saint-Étienne førstekeeper Green tilbage fra karantæne. Den 21-årige tager med al sandsynlighed startpladsen fra 19-årige Bajic der leverede flotte redninger mod Nice, men også kostede et mål med et dårligt udspark. Green er bedre med fødderne.

Lyon har en torsdagskamp i benene, men 3-0 over Brøndby har næppe trukket mange tænder ud. Det tog 64 minutter før der blev prikket hul på BIF-bylden, men Les Gones var overlegne. xG-tal: 4,8-0,27. Og eet af målene blev sat ind af Aouar der også derudover spillede en god kamp. Et boost for den teknisk begavede kreatør der har haft en tung sæsonstart efter sommerens transferfiasko.

Det er værd at bemærke at han mod Brøndby spillede sin yndlingsrolle – som central kreatør. I sæsonstarten har han ellers mest spillet på venstrekanten, mens Paqueta har været 10’er. Mod BIF var Paqueta frontløber (uvant rolle som han løste på glimrende vis) med Aouar som kreatør og Ekambi på venstrekant (hvorfra han scorede to mål).

Det KAN være at dette gentages søndag, men det kan også være at Ekambi som mod Lorient i seneste weekend spiller centreforward (når han er i form, som nu, er han farlig uanset hvor han spiller), og Aouar som venstrekant. Men det vil være ok, tror jeg. Aouar kan sagtens spille på kanten; det har han gjort før med succes. Humlen er om han i form og har selvtillid. Det tog han gode skridt hen imod i BIF-kampen. Hvor højrefløj Shaqiri til gengæld var lidt under niveau; han har ellers været god i de seneste kampe. Schweizeren blev udskiftet i 65. og ind kom stortalent Cherki der leverede en assist. En mulighed er også Kadewere der mod BIF (indskiftet) gjorde comeback efter en skade. Ude er fortsat angriber Dembélé, og det er ret tvivlsomt om kollega Slimani når at blive klar. Men Lyon-offensiven er altså stadig velassorteret.

På midtbanen fik Mendes endelig en start (Guimaraes blev sparet) en flot kamp, og jeg håber at se ham sammen med Guimaraes mod Saint-Étienne.

I midterforsvaret bør erfarne Boateng have gode chancer for at blive klar; han blev sparet mod Brøndby pga en småskade (afløser Da Silva gjorde det glimrende). Der er mere tvivl om den dygtige makker Denayer der også missede BIF, men afløser Diomandé spillede en stærk kamp torsdag. Bevares, billig baggrund (modstanden var overkommelig), men for en 20-årig knøs – stor, stærk, talentfuld, men ustabil – booster solide indsatser helt klart selvtilliden.

Saint – Etienne Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Saint-Etienne
Lyon
Odds are subject to change. Last updated 3. oktober 2021 20:41.

Saint – Etienne Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

4 kommentarer

 1. Det skal med at Lyon-midterforsvarer Boateng er langsom. Det samme med afløser Da Silva. Men den eneste SE-offensivmand med konsekvent kvalitet, Khazri, er ikke synderligt hurtig (derimod god teknik og godt spark). SE-angriber Ramirez virker kvik på fødderne, men han er endnu ikke faldet til på holdet (eller i Frankrig?) efter sin transfer fra Sydamerika.

 2. Dette er et lokalderby der normalt får de lokale fans til at få fråde om munden ved tanken om måske at kunne drille storebror Lyon – men entusiasmen synes lidt mindre end normalt. Nok fordi Saint-Étienne har haft en elendig sæsonstart. Stadion (42.000) bliver ikke fyldt på søndag; der ventes kun 34.000-35.000 tilskuere. De er dog alle SE-fans. Der er adgang forbudt for Lyon-fans, så de 2.000 billetter der normalt stilles til rådighed for udeholdet, benyttes ikke.

 3. Midterforsvarere Denayer og Boateng er tilbage i Lyons kamptrup. Angriberne Dembélé og Slimani mangler fortsat.

 4. Saint-Étienne ventes i dag at forsøge at løse problemet på højrebacken (hvor Macon og reserven Mouffiek stadig er ukampdygtige) ved at sætte midtbanemand Camara derned. I de seneste kampe har mest træner Puel brugt venstrefløj Bouanga som højre wingback, men det har ikke været ideelt for hverken defensiv eller offensiv, så nu flyttes han nok tilbage til sin position, og der skiftes (nok) fra tremands-midterforsvar til tomands.

  Hos Lyon ventes Boateng med fra start i midterforsvaret, mens makker Denayer, også tilbage fra skade, nok starter på bænken. Dvs nok en start til unge Diomandé, der kan være upålidelig, men som har været god i seneste kampe. I offensiven ventes samme udgangspunkt som mod Brøndby torsdag, dvs med Paqueta som angriber, Aouar kreatør samt Shaqiri og Ekambi på fløjene. Men nok igen med Paqueta som delvist falsk nier – og med især Ekambi som vekselvirkende mellem fløj og vægtig feltangriber.

  Bemærk i øvrigt at hvis de forventede opstillinger holder, så står Lyon-venstreback Henrique (vikar for den karantæneramte italienske europamester Emerson) over for SE-fløjspiller Nordin. En teknisk svag, men hurtig herre. Henrique er dog også kvik på fødderne.

  Forventede opstillinger:
  St Etienne : 4-2-3-1: Green – Camara, Moukoudi, Kolodziejczak, Trauco – Neyou, Gourna-Douath – Nordin, Boudebouz, Bouanga – Khazri.

  Lyon : 4-2-3-1: Lopes – Dubois, Boateng, Diomandé, Henrique – Caqueret, Guimaraes – Shaqiri, Aouar, Toko-Ekambi – Paqueta

Skriv et svar