Sabah Homasi vs. Brennan Ward – 5. feb. 03:00

Profit
-37,5
TBP
94,5%
Hitrate
45,6%
191 Tips
Mixed Martial arts icon
| Bellator 290
Sabah Homasi vs. Brennan Ward
Homasi w/ KO, TKO el. disq
Tippet til 2.10
Units 3/10
Tabt -3,00
Udgivet 3. feb. 22:22

Reklamelink

Bellator 290. Main card i Californien. Weltervægt.

Homasi kæmper bedre end nogensinde. Ward er en rigtig farlig modstander med sin power og aggression, men han har ikke mødt nogen siden sit comeback. Det bør ende med en knockout, men baseret på de seneste år taler mest for, at det er Homasi, der lander først.

Det taler for spillet:

 • Homasi har forbedret sig meget de sidste år. Han har samtidig kæmpet på langt højere niveau.
 • Homasi er en rendyrket striker, som oftest kæmper utroligt aggressivt og besidder stor power.
 • Homasi har flest våben stående, hvilket bør være en rimelig betydelig fordel i dette matchup.
 • Homasi er en god finisher, der har stoppet sin modstander i 14 af sine 17 sejre, 11 på knockout.
 • Ward kan sagtens være rusten. Han har ikke slået en fighter på højt niveau siden Awad i 2016.
 • Ward er en vildmand, som aldrig er bleg for at udveksle slag. Det gør ham farlig, men sårbar.

Det taler imod spillet:

 • Ward var et stort talent, inden hans karriere faldt fra hinanden. Det er muligt, at han er tilbage.
 • Ward er farlig med sin aggression og power. Det kan være, at det er ham, der får landet først.
 • Ward har en solid brydebaggrund. Dette kan være en fordel, selvom Homasi har udviklet sig.
 • Ward er blevet stoppet i alle sine nederlag, men det største hul defensivt er hans submissions.
 • Homasi er begyndt at bruge sin grappling og være mere taktisk. Dette ville dog overraske her.
 • Homasi kan blive grebet af sine følelser, ligesom Ward, hvilket gør alting lidt mere tilfældigt.

Odds

Homasi er favorit overalt på markedet. Marathonbet giver 1,48 på en sejr, 888Sport, Mr. Green og Unibet giver 1,49, Bet365, Betfair og Betinia giver 1,50, Cashpoint giver 1,51, Bwin og Comeon giver 1,52, mens Nordicbet giver 1,54. Min chancevurdering ligger i omegnen af 67-33, hvilket giver smal værdi på en favoritsejr.

Bookmakerne er overbeviste om, at vi får en afgørelse før tid. Man får højest 1,18 på dette udfald hos 888Sport, Bet365, Mr. Green og Unibet. Dette er virkelig et matchup, hvor alt taler for, at vinderen bliver ham, som lander først. Homasi har kæmpet på et højere niveau de sidste par år og har udviklet sig markant som fighter, mens Ward har været ude med et stofmisbrug. Han kom tilbage til Bellator sidste år, efter mere end fire års pause, men dette var mod svagere modstandere. Måske er han blevet bedre i mellemtiden, men det er jeg nødt til at se, før jeg tror på det. Det er ikke givet, at han stadig er sig selv. Min chancevurdering ligger som minimum omkring 50 procent, hvilket giver en betvalue på 105 procent. Til sammenligning med dette spil giver Comeon 1,90, Bwin og Nordicbet giver 1,91, mens 888Sport og Unibet også giver 2,10.

Sabah Homasi

USA
34 år (19. oktober 1988)
17-10, 11 KO, 3 sub
Ortodoks
Højde: 183 cm.
Rækkevidde: 183 cm.
Vægt: 77 kg.

Sabah ”The Sleek Sheik” Homasi deltog i The Ultimate Fighter 21, hvor han blev slået af Carrington Banks. Han har bl.a. besejret Jorge Patino, Curtis Millender, Bobby Voelker, Jaleel Willis og Maycon Mendonca, mens han bl.a. har tabt til Jon Manley, Ricky Legere, Tim Means, Abdul Razak Alhassan, Paul Daley og Andrey Koreshkov.

Brennan Ward

USA
34 år (28. juni 1988)
16-6, 11 KO, 4 sub
Ortodoks
Højde: 180 cm.
Rækkevidde: 180 cm.
Vægt: 77 kg,

”Irish” Brennan Ward har bl.a. besejret Mikkel Parlo, Curtis Millender, Ken Hasegawa, Saad Awad og Kassius Kayne, mens han bl.a. har tabt til Alexander Shlemenko, Tamdan McCrory, Evangelista Santos, Paul Daley og Fernando Gonzalez.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Sabah Homasi vs. Brennan Ward – Odds

Forventede startopstillinger Sabah Homasi vs. Brennan Ward –

Sabah Homasi vs. Brennan Ward: Skader og karantæner

: Skader og karantæner

Sabah Homasi vs. Brennan Ward – Head 2 Head

Flere Tips

23. mar.
Units 5/10
Tippet til 1.83
20:45
Units 2/10
Tippet til 2.08
20:45
Units 1/10
Tippet til 3.25
Vis flere

1 kommentar

 1. Jeg kan desværre ikke nå at komme med flere spil til imorgen nat, hvor der over 10 timer venter en masse kampe i både Bellator og UFC.

  Jeg har skrevet et par tips til de spil, som jeg føler mest for. Derudover er jeg kommet med tanker til flere mulige spil i min Bellator-optakt. Her føler jeg mest for en sejr til Fedor i første runde til 8,50 hos Bet365. Jeg er helt sikkert farvet, men oddset stikker virkelig ud på markedet, så et lille indskud kan godt forsvares. Jeg har også svært ved at komme udenom værdien på Tokov, selvom Eblen er god. Jeg tror, at det næstbedste spil, som jeg ikke har tippet, er under 2.5 runder på Isaev vs. Mowry. Det er to store, farlige sværvægtere, så der er fare på færde hele vejen. Isaev var mere metodisk, da vi sidst så ham, men Mowry virker både uhyggeligt farlig og samtidig en smule sårbar. 1.64 på dette udfald hos Bet365 er godkendt. De fleste bookmakere på markedet kører med over/under 1.5 runder i kampen, hvilket siger en del.

  Jeg havde tænkt mig at komme med et par UFC-tips også, men oddsene er nået at falde undervejs i skriveriet. Det er svært at dømme Lewis helt ude mod Spivak. Her kan en knockout være et forsøg værd, hvilket Mathias også nævner i sin optakt. Jeg var rigtig lun på Park til 1.57 mod Tiuliulin – ham er jeg ikke solgt på efter en sejr mod den begrænsede Pickett – men nu giver han i underkanten af 1.50. Han er ikke nogen stor finisher, men hvis man er oppe i omegnen af 3.00 på dette, så kunne det være et lille skud værd. Jeg vil ikke udelukke, at sydkoreaneren slider sin modstander op. Han holder normalt et rigtig solidt pace.

  Det har været nogle jammerlige måneder herinde for mit vedkommende, hvilket ærgrer mig, så jeg håber, at sigtekornet er bedre indstillet til imorgen. Jeg håber desuden, at tiden vil være der til at have et større output, hvilket fungerede bedre undervejs i 2022, da dette var muligt for mig.

Skriv et svar