Saarbrücken vs Erzgebirge Aue – 9. mar. 14:00

Fodbold 3. Liga
Saarbrücken
Erzgebirge Aue
9. mar.
15:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

9. mar.
15:00
Aue AH+0.25
Tabt -3,00

Units

3/10
Aue AH+0.25 2.08*

Tip-boosters:

  • Saarbrucken ligger i ingenmandsland med ti point op og 13 point ned. De har dog nået kvartfinalen i pokalen, hvor de møder Gladbach blot tre dage senere. En storkamp.
  • Aue blot én placering højere i tabellen. De har kun 3. Bundesligaen at fokusere på og kan glæde sig over at have vundet point i 20 af 28 kampe indtil videre.
  • Saarbrucken med mange fravær og særligt offensivt. Tre offensive spillere ude. Deriblandt topscoreren.

| Sidst opdateret:

Analyse

Saarbrucken har årets, indtil videre, største kamp tre dage efter denne. Takket være pokal sejre over Bayern Munchen & Frankfurt har de spillet sig i DFB Pokal kvartfinalen, hvor Gladbach venter i midtugen. Vinderen af den kamp får Kaiserlautern i semifinalen. Vejen til finalen har aldrig været mere opnålig for Saarbrucken end den er nu, og det kan få betydning for hvordan de stiller op her og spillernes engagement. Sikkert er det at forsvar Uaferro (fast) & Zeitz (fast) samt midtbanespillerne Naifi (fast / tredje-topscorer), Neudecker (rotation) og de offensive Brünker (fast/topscorer), Jacob (backup) & Schmidt (rotation / langtidsskadet) sidder over. En svækket defensiv og offensiv.

Aue har ikke gjort det meget bedre end Saarbrucken i 3. Bundesligaen men har modsat værterne kun denne kamp at fokusere på. Resultaterne har været hæderlige med point i 20 af 28 kampe, deriblandt en 2-0 sejr i det omvendt opgør. Aue har med ti kampe igen otte point op til tredjepladsen. Der er dog seks hold imellem dem og den placering men skal de gøre sig nogen forhåbninger om at nå den, kræver det point og helst tre af slagsen. Aue kommer også til kampen med et par relevante fravær. Forsvarene Rosenlöcher (fast) & Vukancic (fast) samt midtbanespillerne Sijaric (fast) & Thiel (rotation). Kun to af dem er dog nye fravær.

Saarbrucken har en større kamp i vente og den er formentlig årsagen til at tre af de fraværende tog et karantænegivende kort i sidste runde. Så kan de og måske flere sidder over her og være friske til Gladbach kampen. Aue vinder point i de fleste af deres kampe og har været et fornuftigt hold denne sæson. Fine chancer for minimum ét point mere til dem.

Find flere fodboldtips på SpilXperten.

Flere spilforslag

21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
Viborg vs Brøndby IF 3F Superligaen
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
23:30
Fortaleza vs Atletico GO Serie A
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
23:30
Fortaleza vs Atletico GO Serie A
22. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Lyngby vs FC København 3F Superligaen
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Mali U23 vs Israel U23 Sommer OL Grp. D

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar