Ryan Spann vs Ion Cutelaba – 15. maj 2022 06:00

Ion Cutelaba vinder
Tippet til 1.44
Units 9/10
Tabt -9,00
Udgivet 13. maj 2022 12:14
Ion Cutelaba (16-6) vs. Ryan Spann (19-7)

Ion Cutelaba vil på lørdag fortsætte sin vej mod toppen af Light Heavyweight divisionen når han tager imod Ryan Spann.

Cutelaba, bedre kendt som The Hulk, kommer fra Moldavien og har en baggrund inden for græsk romersk wrestling. Han er en utrolig intens fighter som har meget power i hænderne samt en granit chin. Tidligere i hans UFC karriere har han gået allin alt for tidligt og har haft et "kill or be killed" attitude. Det fungerer også meget godt på de lavere niveauer inden for MMA, men på den største scene i verden finder man hurtigt ud af at det kan være opad bakke hvis man tømmer tanken i 1. runde. Cutelaba har en "undervældende" 5-5 record i UFC, og på trods af dette har han måtte se sig slået af toppen af divisionen. Disse kampe har presset Cutelaba til at udvikle sig som fighter, og siden han har flyttet til Vegas, hvor han træner fast hos UFC Performance Institute, har vi set en kæmper der klarer sig bedre og bedre for hver gang han træder ind i oktagonen. Han er blevet meget bedre til at pace sig selv og udnytte kampen til hans fordel. Det betyder flere sejre og en kæmpe udfordring for hans modstander Ryan Spann.

Spann startede ud som fyr og flamme med en 4-0 UFC record, hvorefter han måtte se sig slået af Johnny Walker. Spann er en utrolig stor og atletisk kæmper, som har power i hænderne og udemærket grappling (til tider). Spann har kæmpet mod et lavere niveau i hans kampe, og har måtte se sig slået når han er gået op i niveau. En af Spann's største udfordringer er hans mentalitet. Han har haft mørke perioder med depression hvor han ikke har kunne komme ud af sengen. Det har påvirket hans kamp mentalitet, men også hans overall performance i UFC buret. Dertil skal det siges at han ligner en der ikke er det bedste sted lige pt. ift. mentaliteten. Det er dog ren spekulation, men han sagde i hans seneste interview at han ofte kommer i vejen for sig selv. Det er et kæmpe problem når han møder en kæmper der har en intimiderende høj tro på sig selv.
Spann har haft udfordringer med at pace sig selv i hans kampe, og bliver ofte mere træt end han behøver. Derudover slækker han på hans teknik, og finder sig selv i unødvendige situationer i hans kampe, som ofteste ender med ham som taber.

Ion Cutelaba's vinderlinie er helt ned i 1.44 (69,4%), men jeg mener stadig at der er stor værdi at hente. Jeg mener at vi ligger omkring de 80%, hvor de sidste 20% har et indregnet Spann win som i sjældne tilfælde vil komme af en stoppage (TKO/SUB). med en Ion Cutelaba vinderchance på 80%, ender vi med en betvalue på 117,6 og en sjælden men forståelig risiko på 9 ud af 10 units.

—————————————
Edges:

Technique (Boksning) – Spann
Technique (Kickboxing) – 50/50
Cardio – Cutelaba
Chin – Cutelaba
Speed – lille edge til Spann
Wrestling – Cutelaba
Grappling – 50/50
Power – Cutelaba
Ryan Spann – Ion Cutelaba Odds


Ryan Spann – Ion Cutelaba Head 2 Head


Flere Tips

2. oktober 2022
Units 6/10
Tippet til 1.64
02:05
BettingGuru
Units 2/10
Tippet til 1.80
Units 10/10
Tippet til 1.50
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar