18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Russia-Malta-7. September 2021 20:45

Units 1/10 Vundet
Russia vs Malta
Rusland holder målet rent
7. september 2021 20:45
Marathonbet
Tippet til 1.63
Udgivet 7. september 2021 10:50
Hjemme og defensivt stærke Rusland har lagt sig i pole position i kvalen. Malta gør sig sjældent positivt bemærket mod bedre nationer, og kan få det svært her.

Rusland er sammen med Kroatien favoritter til at snuppe top 2 i deres kval gruppe. Med 10 point fra fem kampe ser det også fornuftigt ud for russerne. Særligt defensiven har i mange år været Rusland's styrke og det lader til at fortsætte under deres nye træner Karpin. Siden han overtog efter EM er det blevet til to gange clean sheet mod Kroatien og Cypern. Rusland har primært spillere fra deres hjemlige liga. En liga der er kendt for sin defensive styrke og med hold der kan finde ud af at forsvare når de spiller i Europa. Den formodet startopstillingen bliver nok også med spillere herfra. Målmand Guilherme, midterforsvarene Diveev & Dzhikiya samt backs'ene Samoshnikov & Karavaev. Alle fra de hjemlige top-klubber. Den opmærksomme læsere bider mærke i at back Fernandes (fast) formentlig er fraværende men Karpin har gjort klogt i at forsøge at bygge et nyt og yngre hold op. Ingen af overnævnte er debutanter men den gamle garde med Kudryashov, Smolnikov og i særdeleshed Zhirkov er ikke at finde på landsholdet mere. Unge og stærke kræfter er kommet til. Udover at have holdt målet rent i de to første kampe, har Rusland generelt en tendens til at gøre det mod mindre hold. Blot fire af de seneste 14 kampe mod hold fra 3/4/5 seedningslag har Rusland lukket mål ind.

Malta må fortsat kigge langt efter sejrene, når de ikke spiller Nations League. De kan dog glæde sig over at Cypern er med i gruppen denne gang, så de trods alt har en modstander de kan matche. Den lille ø-nation har vundet fem point indtil videre og på imponerende vis scoret seks mål. Fem af dem fordelt over to kampe men den ros skal de have, da det allerede er en fordobling af seneste EM kval. Truppen er dog fortsat svag på papiret. Alle spiller hjemme på øen, med undtagelse af midtbanemand Teuma (Union SG) og angriberen Satariano (Frosinone). Sidste nævnte er dog lige kommet til klubben, og spiller formentlig ingen større rolle for dem denne sæson. Derudover er angriberne Degabriele, Nwoko & Farrugia ikke med her mens midtbane krigeren Bjørn Kristensen også er fraværende. Malta har som nævnt scoret pænt i denne kval men når modstanderne kommer over seedningslag 3, har de det oftest svært. De scorede i det omvendte opgør (1-3 Rusland) men har blot scoret i to af de sidste 11 kampe mod hold fra det lag og op.

Rusland giver sjældent ved dørene når de spiller hjemme. Blot Belgien og Portugal har slået dem i Rusland, i betydningsfulde kampe, de sidste 3-4 år. Karpin er ved at spille et nyt hold og forsvar sammen men alle er vant til at præsterer på et defensivt højt niveau i den russiske Premier League. De har tilmed bevist at de kan holde bedre hold end Malta fra at scorer. Malta har omvendt svært ved at scorer når de spiller ude mod bedre nationer og kommer med et par offensive mangler.

Gode chancer for at Rusland igen holder målet rent her.

Russia – Malta Odds


Russia – Malta Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar