18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 48,2
TBP 107,2%
Hitrate 49,7%

Russia-Czech Republic-21. May 2021 15:15

Units 5/10 Vandt
Rusland vs Tjekkiet
Rusland vinder
May 21, 2021 14:45
Udgivet May 18, 2021 11:22
Kamp: Rusland – Tjekkiet
Tip: Rusland vinder
Odds: 2,17
Bookmaker: Bet365

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

VM Ishockey, Letland.

På den første dag spiller to af de store nationer mod hinanden, når Rusland og Tjekkiet tørner sammen. Efter offenliggørelsen af trupperne er oddset steget voldsomt på Rusland fra omkring 1,60ish til nu 2,17 ved Bet365. Udviklingen i oddset giver ikke mening for mig, og normalt ville jeg sætte større indsats, men det er første kamp ved slutrunden, så jeg nøjedes med 5 units.

Derfor skal du spille den:
Jeg synes, at Rusland på papiret er et stærkt hold, og Rusland kører som regel på fra første kamp i turneringen, mens andre hold spiller sig mere ind i turneringen.
Rusland kommer med et hold, der kan gå hele vejen, selvom de mangler flere spillere fra NHL, og de har ikke mulighed for at få dem ind i løbet af turneringen grundet reglerne omkring karantæne.
Rusland har de fleste af deres profiler i den stærke KHL liga, mens Tjekkiet har flere af deres spillere i deres hjemlige liga samt Liiga (den finske liga).
Tjekkiet har nogle spillere med fra NHL, men bredden på det russiske hold er meget stærk, og jeg synes, at de skal være mere favorit end de er gjort til.

Det skal du holde øje:
Ruslands optakt til VM har ikke været god, mens Tjekkiet har vundet alle deres kamp, heriblandt den seneste kamp mod Rusland. Det var dog en kamp, hvor Tjekkiet kom i stærkeste opstilling, mens Rusland spillede lidt på frihjul og ikke kom med deres NHLere, der fik fri efter en lang sæson.
Tjekkiet er et af de store landshold i verdenen, når det kommer til ishockey, og på deres bedste dage kan de sagtens drille Rusland og tage point.

“Let’s Beat The Bookies”


Russia – Czech Republic Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Russia
Czech Republic
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 21. maj 2021 15:12.

Russia – Czech Republic Head 2 Head


Skriv et svar