18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Rusland-Danmark-21. June 2021 21:00

Units 1/10 Vundet
Rusland vs Danmark
Danmark -1.50 (AH)
21. juni 2021 21:00
Mr Green
Tippet til 3.15
Udgivet 21. juni 2021 06:38
Danmarks EM-skæbne skal afgøres, og kravet til de danske spillere er klart, hvis de skal videre: SEJR.

Russerne har ikke været imponerende i slutrunden indtil videre. Et 3-0 nederlag i første kamp til Belgien blev fulgt op af en spinkel, men dog fortjent 1-0 sejr over Finland. Mod Finland var Rusland tættere på 2-0 end finnerne var på 1-1, men det var ikke forbi det var stormløb mod det finske mål. I kampen mod Belgien blev Rusland kørt over, på trods af, at profilen De Bryune slet ikke kom på banen, som han gjorde mod Danmark.

Danmark er pisket frem og tvunget til at vinde. Med et næsten fyldt Parken i ryggen og en stemning som i torsdags, er det svært at forestille sig, at Danmark ikke kommer blæsende fra start. Det er alt på et bræt, og får Danmark en scoring i løbet af første halvleg, så er russerne tvunget til at reagere. Det kan åbne op for en kamp, hvor det bølger frem og tilbage, og hvor russerne efterlader mere og mere plads bagtil. Man kan ikke sammenligne de to nationers kamp mod Finland, grundet omstændighederne den aften, men kigger man på kampene mod Belgien, ser det ud til, at Danmark har et niveau eller to mere end russerne.

På med klaphatten, og lad os få Danmark videre til ottendedelsfinalen med en sejr på minimum to mål.

Rusland – Danmark Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 22. juni 2021 10:17.

Rusland – Danmark Head 2 Head


Skriv et svar