Rungsted Ishockey vs Odense Bulldogs – 3. oktober 2022 19:00

Units 4/10
Vundet +3,80
Udgivet 2. okt. 21:33

Tre ting der taler for spillet

✅ Odense er kommet stærkt ud til de fleste kampe, mens Rungsted ikke har været prangende i kampens begyndelse.

✅ Tidligere på sæsonen var Odense foran 3-0 i det indbyrdes opgør.

✅ Spillet er gået hjem i seks af Rungsteds otte kampe og i fem af Odenses otte kampe. For Odense er det endda i fire af de seneste fem kampe.

Rungsted Seier Capial tager mod Odense Bulldogs i mandagskampen, hvor det ligges op til, at der kommer mål fra kampens start. Odense er startet meget offensivt i kampene, og Rungsted har været noget sløje i opstarten, og med nogle skader til Rungsteds defensiv, så kan det give muligheder i periodens slutning.

Derfor skal du spille den:
Odense er kommet godt ud i kampene, hvor man har lagt pres på modstanderne for at overraske dem, og det er lykkedes dem at få lagt et tidligt pres på modstanderne, og dermed scoret nogle mål. Rungsted har ikke været klar i starten af en del kampe, hvor det har kostet mål, men på det seneste har Rungsted også scoret mål fra kampens begyndelse.
Rungsted var uden en del defensive spillere senest, hvilket taler for, at Odense kommer til at presse Rungsted i store dele af kampen, og som Odense er kommet ud senest, så er det gået meget godt.
Tidligere på sæsonen endte det med 3-0 efter 1. periode, da Odense tog mod Rungsted på hjemmebane, og der var flere muligheder til flere scoringer i den periode.

Det skal du holde øje med:
2 mål i 1. periode kan sagtens være mange, for kampen bliver ikke afgjort i de første tyve minutter. Er man bagud med 1-0 efter 1. periode, så er det en stilling, der sagtens kan hentes for begge hold.
Det begynder at spidse en smule til i stillingen i forhold til Final4 pladserne, der bliver afgjort efter de første 16 kampe, og der skal begge hold bruge point, selvom Odense er bedst stillet i øjeblikket.
Hele sidste sæson spillede holdene fem gang mod hinanden, og der endte det kun med to mål i 1. periode i én af de fem kampe, og mange af spillerne går igen på begge hold, hvor Odense dog er blevet en smule stærkere offensivt.

Team News:
Rungsted Seier Capital var senest uden William Back (back), Sebastian Bergholdt (back), Frederik Bjerrum (forward) og Mathieu Pompei (forward), hvilket svækker bredden på Rungsted holdet.

Odense Bulldogs var senest uden skader, da man besejrede Frederikshavn White Hawks med 5-0 på hjemmebane.

Indbyrdes:
Tidligere på sæsonen endte det med over 1,5 mål i 1. periode, hvor Odense kom ud med fart i skøjterne. Det trækker en smule ned, at det kun lykkedes en gang i sidste sæsons fem kampe.