Rungsted Ishockey-Herlev Eagles-14. September 2021 19:00

Rungsted Ishockey-Herlev Eagles
Over 5,5 mål
19:00 14. september 2021
Tippet til 1.65
Units 4/10
Tabt
Udgivet 13. september 2021 22:14
Lokalbrag i Rungsted, når Herlev Eagles kommer på besøg. De spillede for to uger siden mod hinanden, hvor det endte med 10 mål. Rungsted har spillet målrige kampe i starten af sæsonen, mens Herlev er gået over linien i 2 af deres første 3 kampe. Indbyrdes har man mange målrige kampe, så god værdi i oddset.

Derfor skal du spille den:
Rungsted har på papiret et stærkt offensivt hold, og det er med backerne, der gerne deltager også i det offensive spil. Det koster til tider bagude, hvilket man har set i flere omgange. Rungsted har været farlige, når de har fået muligheden i powerplay, og Herlev har taget nogen udvisninger i kampene indtil videre.
Herlev har offensivt et godt hold, men kan godt bruge noget bagude i defensiven, hvor man tit kommer under pres, og det giver store muligheder til modstanderne. Aalborg var dog ikke skarpe nok, men selvom det kun endte med to mål (heraf et i tomt mål), så kunne der sagtens være kommet flere mål i den kamp.
De indbyrdes opgør taler meget for en målrig kamp. Af de seneste 13 kampe i Rungsted er de 12 af dem gået over linien. Generelt spiller de to hold også mange målrige kampe mod hinanden, og for to uger siden endte det med 10 mål i Herlev i sæsonpremieren.

Det skal du holde øje med:
Det er et lokalopgør, og det kan give færre udvisninger og færre mål, men det har de tidligere kampe dog ikke vist, at de gør. Rungsted har spillet et par hårde kampe i Champions Hockey League på hjemmebane, hvor man har spillet sig i en god position til at gå videre fra gruppen.
Herlev lukkede ned for Aalborg i søndags, men dog havde man også stolperne med sig, da Aalborg havde et par skud herpå.
Så mange mål, som Herlev havde lukket ind i de første par kampe, så havde man uden tvivl haft fokus på defensiven inden kampe mod Aalborg.
Man har haft nogle målfattige kampe, men det har været en del i Herlev, at de kampe har været spillet. Med en stilling på f.eks. 2-2 sent i kampen, så tvivler jeg på, at begge hold vil satse for at få sejren i ordinær tid, men derimod tage det sikre point.

Team News:
Rungsted Seier Capital var senest uden de tre forwards Nicklas Hardt, Henrik Hetta og Mattias Persson. Derudover var Ville Kolppanen (målmand) ude senest grundet sygdom, men der er mulighed for, at han er klar til kamp.

Herlev Eagles stillede i stærkeste opstilling i deres kamp, søndag eftermiddag, mod Aalborg Pirates. De spillede, som de havde været uden mod Frederikshavn White Hawks var kommet tilbage.

Indbyrdes:
De indbyrdes opgør taler meget for en målrig kamp. Af de seneste 13 kampe i Rungsted er de 12 af dem gået over linien. Generelt spiller de to hold også mange målrige kampe mod hinanden, og for to uger siden endte det med 10 mål i Herlev i sæsonpremieren.

"Let's Beat The Bookies"

Rungsted Ishockey – Herlev Eagles Odds


Rungsted Ishockey – Herlev Eagles Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar