Rumænien vs Ukraine – 17. jun.

Fodbold EM
Rumænien
Ukraine
17. jun.
15:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

17. jun.
15:00
Under 2,5 + Ukraine over 3,5 hjørnespark (betbuilder)
Tabt -4,00

Units

4/10
Under 2,5 + Ukraine over 3,5 hjørnespark (betbuilder) %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Begge hold kan leve med uafgjort
  • Rumænien meget defensivt anlagte
  • Ukraine stærke på siderne og snitter pænt med hjørnespark

Analyse

I en gruppe, hvor Belgien og Slovakiet er de øvrige nationer, så har disse to muligheder for avancement, og derfor vil det også være en acceptabel start med uafgjort, da man så selv har mulighed for at afgøre egen skæbne med en sejr over Slovakiet. Ukraine er naturligt nok favoritter og har det bedste hold på papiret, men de kan sagtens få besvær med at bryde en lavtstående modstander op.

Rumænien er meget defensive i deres udgangspunkt, og jeg tror i den grad, at et profilløst rumænsk landshold kommer til at forsvare sig i store perioder for at sikre sig point. Rumænien spillede deres to optaktskampe i juni måned mod svage Liechtenstein og Bulgarien og begge opgør endte 0-0. Ganske vist scorede man 1,92 og 1,67 på xG, men det vidner også om kvaliteten foran mål.

Rumænien spiller mange lavtscorende kampe og er et svært mandskab at score imod, hvilket de også viste i kvalifikationen, hvor man kun indkasserede 5 mål i 10 kampe og vandt gruppen foran Schweiz og Israel.

Ukraine har et ganske habilt hold og kommer med meget følelsesladede omstændigheder under krigen i hjemlandet. De kommer til at kæmpe med alt, hvad de har og kommer ikke til at give noget væk. Ukraine har spillet 0-0 mod Tyskland i starten af juni, mens man også holdt 0-0 mod Italien i kvalifikationen. Ukraine har offensivt stærke spillere med Yaremchuk, Mudryk, Tsygankov, Dovbyk m.fl. men er ikke voldsomt godt spillet sammen, og de to sidstnævnte er også stadig uslebne i denne sammenhæng, men har haft stor succes på et godt spillende Girona-mandskab.

Ukraine har til gengæld trusler på siderne, hvor man også er besiddelse af offensivt ærgerrige backs og kombineret med et forventet overtag til Ukraine, så bør hjørnesparkssnittet blive holdt, når man skal forsøge at bryde defensive Rumænien op. Man snitter et godt stykke over 4 hjørnespark, og Rumænien tillader mange hjørnespark – særligt mod stærke modstandere.

Mykolenko er tvivlsom for Ukraine, men Zinchenko kommer sandsynligvis også til at spille venstre backen. Spillet skabes hos Bet365’s betbuilder-funktion.

Flere spilforslag

23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Malmö FF vs KI Klaksvik Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Samuel Vincent Ruggeri vs Richard Gasquet Verona
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Internacional vs Rosario Central Copa Sudamericana Final Stage
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Reilly Opelka vs Aleksandar Kovacevic Atlanta ATP
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Mali U23 vs Israel U23 Sommer OL Grp. D

Skriv første kommentar

Skriv et svar