18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 77,7
TBP 107,2%
Hitrate 47,4%

Royal Pari-San Jose-11. September 2021 21:00

Units 3/10 Tabt
Royal Pari vs San Jose
Begge hold scorer ikke
11. september 2021 21:00
bwin
Tippet til 1.80
Udgivet 10. september 2021 18:11
Bolivia, Primera Division.
Royal Pari er med helt fremme og en kandidat til top 4 mens nedrykningen rykker tættere og tættere på fra svage San Jose

Royal Pari fik en flot 4. plads sidste sæson og er igen i år en kandidat til en placering blandt de bedste. Holdet er igen ledet af den erfarne spanier Miguel Portugal. Han har været i klubben tidligere og er nu tilbage, hvor han overtage et stærkt internationalt hold. Forsvaret har blot holdt målet rent fire af deres 17 kampe, bla det omvendte opgør mod San Jose, men offensiven med brasilienske da Silva og hondurianske Castillo har været et stærkt makkerpar med 14 af deres 35 mål. Miguel Portugal skal have skabt en bedre defensiv men heldigvis er materialet til det. Selvom Royal Pari sjældent har holdt målet rent denne sæson, er de blandt top holdene og er mand for mand et af de bedre hold på papiret.

San Jose er fortsat isoleret i bunden af tabellen i Bolivia med -9 point efter 17 kampe. De har tabt alle 17 kampe og blot scoret tre mål mens hele 55 er lukket ind. Klubben er på randen af konkurs og har mistet mange spillere. De tilbageværende er af tvivlsom kvalitet og klubben har oftest ikke råd til at lade truppen overnatte ude, når de spiller på udebane. Det betyder at de rejser ud og hjem samme dag. Den lille pause er brugt på at skifte ud på træner posten og ind er uerfarne Oscar Daza. Han har ingen erfaring med senior fodbold og var en kort overgang U20 træner hos Bolivar. De har spillet et par træningskampe i pausen som de vandt men modstanderne var amatør hold.

Det er stort set top mod bund her. Royal Pari har gjort det godt med point i 12 af 17 kampe og har en international trup. San Jose har sat kursen mod nedrykning. Tre mål på 17 kampe taler sit tydeligt sprog og ansættelsen af en uerfaren træner hjælper ikke ligefrem på optimismen. Royal Pari har vundet de tre seneste indbyrdes opgør samlet 7-0. Gode chancer for at de fortsætter i samme spor.

Royal Pari – San Jose Odds


Royal Pari – San Jose Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar