Rotherham vs Charlton – 9. april 2022 16:00

League One | League One
Rotherham -0.75
Tippet til 1.75
Units 2/10
Tabt -2,00
Udgivet 8. apr. 09:35
Besøg Marathonbet

*Reklamelink

England, League One

"Tre ting der taler for spillet"

1️⃣ Rotherham har spillet en stærk sæson. De er 3'er, har den højeste xP og storfavorit til at rykke op.

2️⃣ Charlton har et hul på 13 point til nedrykningsstregen med 15 tilbage at spille om. En placering i ingenmands-land øger nok ikke motivationen for at gøre noget ekstra.

3️⃣ Charlton spiller sin tredje kamp på en uge mens Rotherham havde midtugen fri.

Rotherham rykkede ned sidste sæson men har en god chance for at sikre sig oprykningen i første forsøg. De indtager en flot 3. plads men har spillet til at ligge nr 1, og endda med hele 10 point mere end de har nu. Både offensivt og defensivt. De har to kampe i hånden i forhold til MK Dons over dem. En sejr her kan se dem rykke ind i top 2 igen. Rotherham har modsat mange andre spillet færre kampe på det seneste. De vandt EFL Trophy sidste weekend men har ellers ikke spillet i et par uger. Spillerne burde være fit for fight men første målmand Vickers (fast) er ude resten af sæsonen. Der er dog en fin backup i svenske Johansson.

Charlton har haft en skuffende sæson og var længe en del af nedrykningsfeltet. Det hjalp en smule da Jackson kom til i oktober. Først som caretaker og siden på fast basis. Hvedebrødsdagene sluttede dog ved udgangen af 2021 og blot seks kampe er vundet i 2022. Nok til at have slået et hul til nedrykningsstregen og med 99% sandsynlighed reddet sig endnu en sæson. Netop den position kan blive en hæmsko for dem de resterende fem kampe, da der ikke er noget at sætte sig op til. Charlton kæmper med defensive fravær forud for kampen her. Midterforsvarene Inniss (fast) & Lavelle (fast) sidder begge ude.

Rotherham kommer til kampen med friske ben og et klart mål om top 2. Det er bestemt muligt men det kræver sejre og dem har de været gode til at hente denne sæson. Hjemme er 13 af 20 vundet og med hele 40 mål til følge. Charlton spiller sin tredje kamp denne uge, har ikke noget at spille for og må undvære to stærke forsvarer. Gode chancer for at Rotherham tager endnu en sejr.

Rotherham – Charlton Odds


Rotherham – Charlton Head 2 Head


Flere Tips

3. okt.
18:45
Units 1/10
Tippet til 1.95
26. okt.
Units 3/10
Tippet til 6.75
Units 6/10
Tippet til 2.00
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar