18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 969,5
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

Roskilde KFUM – Young Boys FD-25. September 2021 13:30

Units 4/10 Vundet
Roskilde KFUM vs Young Boys FD
Over 2,5
25. september 2021 13:30
Unibet
Tippet til 1.66
Udgivet 25. september 2021 07:07
Young Boys har som oprykker lagt stilen lidt om og valgt at angribe kampene mere offensivt. Det gælder både i etableret spil, men også på omstillinger og standarder, hvor man satser mere. Young Boys vil gerne løfte deres backs, og det giver en del overtal, men ligeledes plads til omstillinger for modstanderne.

Young Boys har i sæsonen skabt chancer til mange flere mål, end man egentlig har lavet. Man har været uskarpe, men har til gengæld produceret godt, og den seneste tid er det da også lykkedes Silkeborg-holdet at slå kapital af chancerne. Seks ud af otte kampe er gået over 2,5 mål for Young Boys, og det er naturligvis også som en konsekvens af, at man afgiver en del chancer og har i 8 kampe indkasseret 15 mål.

Roskilde KFUM spillede en fremragende kamp mod Næsby, som man vandt 3-1. Roskilde KFUM er blandt kandidaterne til oprykning, og de har i Oliver Lassen er skarp herre, der bidrager med mål og assists. Der er pæn afstand i rækken på placeringer, men der er trods alt ”kun” 7 point imellem holdene, og jeg forventer en tæt kamp, hvilket 1X2-odds også indikerer. Young Boys har mødt FC Roskilde og Frem, som må betegnes som de to bedste mandskaber, og begge gange har Young Boys formået at score og skabte fint på xG, hvor begge kampe også er gået over 2,5.

Jeg tror, begge hold vil gå efter sejren i dette opgør, og Young Boys har pt. stor tro på egne evner, mens Roskilde KFUM som tophold naturligvis skal gå efter de tre point. Det ligner en offensiv kamp med gode muligheder for mange mål, og man kan godt vælge 3-linjen som asian, hvis man ønsker et højere odds.

Roskilde KFUM – Young Boys FD Odds


Roskilde KFUM – Young Boys FD Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar