18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 969,5
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

Roskilde – Karlslunde-17. September 2021 19:00

Units 4/10 Vundet
Roskilde vs Karlslunde
Roskilde/Roskilde
17. september 2021 19:00
Nordicbet
Tippet til 1.68
Udgivet 17. september 2021 08:36
I 3. division er der Roskilde, og så er der alle de andre. Roskilde har været totalt suveræne med 7 sejre i 7 kampe og en målscore på 26-7. Roskilde ligner en stensikker oprykker, og de har en trup, der er væsentligt stærkere end de øvrige og med et budget, der er væsentligt større end konkurrenternes. Indtil videre har man da også fejet alt modstand til side, og jeg tvivler på, at oprykkerne fra Karlslunde kan bryde den stime.

Roskilde har ført til pausen i samtlige syv kampe, og det har særligt været Monday Etim og Valemar Schousboe, der har været de bærende kræfter i den offensive del, hvor man virkelig har set stærke ud. Karlslunde har fået en godkendt start med 3 sejre og 4 nederlag. Oprykkerne har haft det svært mod de bedste, og man tabte bl.a. 5-0 til Frem, som må formodes at være de næstbedste i rækken.

Karlslunde bliver udfordret på tempo og kvalitet her og trods flere sejre, har de haft udfordringer offensivt, hvor de ikke skaber voldsomt meget. Der er ganske enkelt større kvalitetsforskel end oddset antyder, og derfor går jeg på halvleg/fuldtid til Roskilde, der har dækket denne syv gange tidligere.

Roskilde – Karlslunde Odds


Roskilde – Karlslunde Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar