Roma vs Verona – 20. jan. 18:00

Profit
1.044,9
TBP
106,8%
Hitrate
47,2%
3349 Tips
Fodbold icon
Serie A | Serie A
Roma vs Verona
Verona +1.25 (AH)
Tippet til 1.78
Units 4/10
Vundet +1,56
Udgivet 19. jan. 23:46

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Fyringen af Mourinho bringer ikke nødvendigvis noget godt med sig.

✅ Roma har en del væsentlige fravær.

✅ Verona er stabile defensivt og taber sjældent stort.

Roma kommer med en dårlig stime i bagagen og en fyring af træner José Moruinho. Blot en enkelt kamp ud af de seneste seks har givet en sejr, men det skal dog også nævnes, at det kun har været mod hold fra den bedste halvdel af rækken. Nederlaget til AC Milan gav Mourinho en fyreseddel, og man har efterfølgende valgt at ansætte Daniele De Rossi, som er en klublegende.

Det tror jeg ikke nødvendigvis, der kommer noget godt ud af, da Mourinho var vellidt blandt fans og spillere og trods alt bragte Roma til et længe ventet trofæ. Mourinho har altid stor impact på sine hold uanset succes eller ej, og det vil altid være svært at tage over for ham – særligt i denne situation. De Rossi kommer fra et trænerjob i SPAL, hvor han i Serie B bestemt ikke havde succes, og derfor virker dette også til at være lidt af et sats. Ofte giver det ny energi og et hold, der vil spille for træneren, men jeg er ikke sikker på, at det har samme effekt i en situation, hvor mange spillere var på Mourinhos hold.

De kritiske fans kan også hurtigt komme til at vende klubben ryggen, og det kan godt blive en bøvlet kamp mod bundholdet fra Verona, som faktisk har præsteret ganske fornuftigt den seneste tid, og hvis styrker ligger i det defensive, hvor man blot har indkasseret 27 mål i sæsonen, hvilket næsten er på linje med f.eks. Napoli. Verona kommer med en vigtig sejr over Empoli i rygsækken, og der bør være tanket rimeligt med selvtillid. Samtidig bør man have troen på et resultat, da man tidligt i sæsonen besejrede Roma med 2-1 i det omvendte opgør.

Roma har mange fravær til opgøret. Smalling mangler i midterforsvaret, mens Tammy Abraham og Dybala længere fremme på banen også er på skadeslisten. Mancini og Cristante er i karantæne og så er Ndicka til AFCON. Verona har Ondrej Duda og Darko Lazovic i karantæne, men kan altså stille en tættere på start-11 end Roma formår.

Verona har blot tabt tre kampe i sæsonen med to mål eller flere, og jeg synes, det er flot at få en linje, hvor vi hiver halv gevinst ved 1-målsnederlag taget i betragtning, at Roma har haft sit hyr med at vinde fodboldkampe i den seneste tid.

Opdag flere fodboldtips på SpilXperten og få al information om Serie A her.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Roma – Verona Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Roma – Verona

Roma: Skader og karantæner

Verona: Skader og karantæner

Roma – Verona Head 2 Head

Flere Tips

25. jul.
01:00
Units 1/10
Tippet til 1.65
26. jul.
Units 1/10
Tippet til 1.96
20:45
Units 1/10
Tippet til 2.22
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar