Roma vs SSC Napoli – 23. dec. 20:45

Profit
1.038,4
TBP
106,9%
Hitrate
47,2%
3300 Tips
Fodbold icon
Serie A | Serie A
Roma vs SSC Napoli
Under 2,5
Tippet til 1.81
Units 4/10
Vundet +3,24
Udgivet 23. dec. 01:20

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ En vigtigt kamp holdene ikke må tabe i kampen om at hænge på toppen.

✅ Det plejer ikke at være målrigt mellem de to storklubber.

✅ Mourinho plejer at bringe en meget defensiv tilgang på banen i kampe som denne.

Det er ikke på baggrund af holdenes resultater hidtil i denne sæsons Serie A, at jeg går med under-spillet her. Faktisk har begge hold med en samlet målscore på 28-19 givet den gas med mål i begge ender, og de har da også kun spillet henholdvis 7 og 5 kampe under 2,5-linjen i sæsonens 16 opgør. Napoli står med en af europas bedste offensive trioer, som nærmest altid er garant for mål, men netop af den grund tror jeg, at Mourinho og Roma kommer til at gå meget defensivt til værks.

Det plejer nu heller ikke at være målrigt, når de to italienske storklubber tørner sammen. 4 af de seneste 5 indbyrdes opgør er gået under linjen, og jeg tror ganske enkelt også, at der er så meget på spil i denne kamp, at det hurtigt kan blive en kamp, hvor særligt Roma kommer til at spille for at undgå frem for at opnå.

Man må nemlig ikke tabe denne kamp, da man så sætter tre point til mod en direkte konkurrent i en meget tæt subtop. Roma har 25 point på 8. pladsen, mens de forsvarende mestre fra Napoli har 27 point på 6. pladsen. Inter er stukket afsted i toppen med 41 point, og det er næppe dem, som disse to hold måler sig med lige nu. Det handler om at spille sig i top-4 og kvalificere sig til Champions League næste sæson og med Milans pointtab til bundproppen Salernitana, så er der trods alt “kun” 8 og 6 point til 3. pladsen og 6 og 4 point til Fiorentina på 4. pladsen.

Mourinho har da også ry for at gå meget defensivt til værks, når de møder storhold, og jeg tror, det bliver henholdent med stor tilfredshed ved at holde 0-0 mod Napoli. Roma vil kunne gå på omstillinger og standarder, men med Lukaku som eneangriber, så er det ikke omstillinger, der bliver varemærket for romerne. Lukakus tilbagevenden betyder dog meget, da Roma ikke kan vinde uden ham. Alligevel er den en svækkelse at både Tammy Abraham og Paulo Dybala er ude for hjemmeholdet.

Roma er klart stærkest hjemme og har også kun indkasseret 7 mål i 8 kampe. For Napoli er det omvendt, hvor man er stærkest ude, når man ikke skal dominere kampene og måske kan tage et lidt lavere udgangspunkt. Napoli har kun indkasseret 6 mål i 8 udekampe, så det er hold, der på den konto står stærkt.

Jeg tror ikke, det bliver noget festfyrværkeri. Dertil er kampens betydning for stor, og mandskaberne er så stærke defensivt, at komme man først bagud, så giver man sig selv en unødig stor udfordring.

Udover Dybala og Abraham har Roma også Aouar, Spinazzola og Chris Smalling på bænken, hvor de to sidstnævnte ift. dette bet er svækkelser. Napoli har Matias Olivera og Elmas på skadeslisten.

Forventede startopstillinger:

Roma
Patricio; Mancini, Llorente, Ndicka; Kristensen, Cristante, Paredes, Bove, Zalewski; El Shaarawy, Lukaku

Napoli
Meret; Di Lorenzo, Natan, Rrahmani, Rui; Anguissa, Lobotka, Zielinski; Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Roma – SSC Napoli Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Roma – SSC Napoli

Roma: Skader og karantæner

SSC Napoli: Skader og karantæner

Roma – SSC Napoli Head 2 Head

Flere Tips

25. jun.
02:00
Units 3/10
Tippet til 1.82
Units 1/10
Tippet til 2.25
Units 3/10
Tippet til 2.12
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar