Roma vs Cremonese – 3. jan. 21:00

Profit
26,6
TBP
103,4%
Hitrate
57,3%
117 Tips
Fodbold icon
Coppa Italia | Coppa Italia
Roma vs Cremonese
Roma -1.50 (AH)
Tippet til 2.25
Units 8/10
Tabt -8,00
Udgivet 3. jan. 10:38

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Jeg tror, at Jose Mourinho vil satse benhårdt på pokalturneringen, eftersom den repræsenterer en rigtig god mulighed for at vinde et trofæ i denne sæson. Roma er det næstmest vindende hold af turneringen i Coppa Italias historie efter Juventus. Ni gange har man løftet trofæet.

✅ Selvom Roma ventes at rotere enkelte spillere, så forventer jeg stadig en stærk opstilling og det er værd at huske på, at mange at rotations spillere også har haft fået solid spilletid i Europa League og har gjort det godt.

✅ Roma er ekstremt stærke hjemme på Stadio Olimpico, hvor man har vundet hele ni kampe og blot spillet en uafgjort i de seneste ti kampe, hvilket er virkelig imponerende

Vi skal til Italien og pokalopgør mellem Roma og Cremonese. Hjemmeholdet har ikke haft den helt ønskede sæson i ligaen, hvor man kæmper med en række skuffende resultater og pt. er placeret som nummer syv. Dermed skal der bedre styr på resultaterne, hvis man skal gøre sig forhåbninger om Champions League pladserne.

Cremonese er placeret i den næstbedste række, hvor man i øjeblikket befinder sig som nummer fem efter en temmelig stærk sæson indtil videre. Cremonese rykkede ned fra Serie A i den seneste sæson og det er selvsagt, at det er klubbens klare ambition, at rykke tilbage op i det fineste selskab i denne sæson.

Holdnyt Roma

Det må kunne forventes, at træner Jose Mourinho vil rotere lidt rundt til startopstillingen i opgøret for at spare nogle af sine vigtigste spillere. Specielt offensivt hvor eksempelvis Romelu Lukaku og Paulo Dybala kan spares. Selvom dette skulle være tilfældet, så forventer jeg stadig en stærk opstilling og det er værd at huske på, at mange at rotationsspillere også har haft fået solid spilletid i Europa League og har gjort det godt.

Hvad der er sikkert er, at hjemmeholdet er uden Houssem Aouar og Evan Ndicka, som begge er blevet udtaget til at spille for deres landhold til African Cup of Nations. Derudover er britiske Chris Smalling og Tammy Abraham begge ude med skader.

Holdnyt Cremonese

Udeholdet har vitterligt ikke de store skader eller fravær i øjeblikket og træner Giovanni Stroppa kan råde over stort set hele sin trup til aftenens opgør. Eneste nævneværdige fravær er den italienske angrebspiller Cristian Bounaiuto, som vil være ude de næste par måneder efter en lår operation mellem jul og nytår. Alessio Brambilla er tilbage i træning efter sin skade, men forventes ikke at være blandt de udvalgte spillere.

Spilforslag

Selvom Roma har haft nogle blandede resultater i sæsonen, så lyver statistikken på ingen måde på deres hjemmebane, som er ekstremt stærk. Roma har således vundet hele ni kampe og blot spillet en uafgjort i de seneste ti kampe hjemme på Stadio Olimpico, hvilket er virkelig imponerende.

Jeg tror, at Jose Mourinho vil satse benhårdt på pokalturneringen, eftersom den repræsenterer en rigtig god mulighed for at vinde et trofæ i denne sæson. Lazio venter i kvartfinalen, såfremt man formår at slå Cremonese i dag. Roma er det næstmest vindene hold af pokalturneringen efter Juventus.

Selvom der bliver roteret en anelse, hvor nogle af de bedste spillere får lov at hvile sig, så har rotationspillerne hos Roma stadigvæk langt højere kvalitet end spillerne hos udeholdet, specielt også fordi mange af dem har fået spilletid i forbindelse med Europa League kampene.

Jeg vælget at spille hjemmesejr til Roma asian -1.5 og sætter indsatsen til 8 units.

Se flere fodboldtips på SpilXperten og læs alt om Serie A her.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Roma – Cremonese Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Roma – Cremonese

Roma: Skader og karantæner

Cremonese: Skader og karantæner

Roma – Cremonese Head 2 Head

Flere Tips

18. jun.
18:00
Units 2/10
Tippet til 1.80
18:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.95
18:00
Units 4/10
Tippet til 2.10
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar