Roma vs Brighton – 7. mar. 18:45

Fodbold Europa League
Roma
Brighton
7. mar.
19:45
Mads Larsen-avatar Mads Larsen

Kampstart

Kampstart

7. mar.
19:45
Roma vinder
Vundet +4,80

Units

3/10
Roma vinder %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Brighton med kun 3 sejre i de seneste 11 ligakampe
  • Brighton uden March, Mitoma og formentlig Joao Pedro
  • Roma er stærke på eget græs i europæisk regi og er godt kørende under De Rossi

Analyse

Første ottendedelsfinale af to mellem Roma og Brighton i Europa League. Englænderne vurderes aktuelt som klare favoritter til at spille sig videre over to kampe, mens oddset på Roma-sejr i første opgør også ser forbavsende højt ud i min optik. 

Nok er De Zerbis mandskab gode, men de er også noget grønne i forbindelse med europæiske knockout-kampe, og har i det sidste lange stykke tid haft svært ved at finde kontinuiteten, og det topniveau, som vi blandt andet så i starten af sæsonen. De seneste 11 ligakampe har blot kastet tre sejre af sig, og to af dem var mod Sheffield United og Crystal Palace fra bunden af Premier League

Til dette opgør må englænderne med sikkerhed se bort fra to af sidste sæsons største profiler i March og Mitoma, mens topscorer Joao Pedro heller ikke forventes at blive klar. 

Af den grund synes jeg, at oddset ser noget skævt ud her. Roma er kommet godt i gang under Daniele De Rossis ledelse med fem sejre i seks ligakampe, og videre avancement mod ellers ganske stærke Feyenoord i Europa League. 

Romerne er stærke på Stadio Olimpico i europæisk regi med kun 2 nederlag i de seneste 40 hjemmekampe, og som det ser ud nu kommer langtidsskadede Abraham til at være Romas eneste fravær. 

Til sammenligning gav Roma-sejr hjemme mod Feyenoord senest omkring 2.10 igen, så at sejr mod ustabile Brighton uden flere profiler skal give så meget mere igen forstår jeg ikke. Englænderne kan måske endda leve med et snævert nederlag, da de har returopgøret på hjemmebane.

Flere spilforslag

21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
Viborg vs Brøndby IF 3F Superligaen
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
23:30
Fortaleza vs Atletico GO Serie A
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
23:30
Fortaleza vs Atletico GO Serie A
22. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Lyngby vs FC København 3F Superligaen
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Mali U23 vs Israel U23 Sommer OL Grp. D

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar