18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Roma-Manchester United-6. May 2021 20:30

Units 1/10 Tabte
Roma vs Manchester United
Manchester United vinder
May 6, 2021 20:30
Udgivet May 6, 2021 07:03
Kamp: AS Roma – Manchester United
Tip: 2-tallet
Odds: 1,91
Bookmaker: ComeOn

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

AS Roma skal hjemme tage imod Manchester United, og på trods af nyheden om José Mourinho til den italienske hovedstad allerede er faldet, så er det først efter sommerferien at han tager over. Det ville også være en synkende skude han kom ind til lige nu, hvor Roma har tabt 4 af deres seneste 6 kampe, og spillet de to sidste uafgjort. I det første opgør mod Manchester United i England, der blev de sendt hjem med 6-2! Efterfølgende i Serie A tabte de så med 2-0 til svage Sampdoria. 

Fokusset for AS Roma bør næsten bare være at holde deres 7. plads i Italien, der giver adgang til UEFA Conference League. De kan næsten ikke stadig tro på at de henter 4 mål på United, og om ikke andet så skal de frem fra start. Det bliver til Manchester Uniteds fordel, som kan true dem i omstillinger, hvor de er bedst med deres hurtige folk. Derudover har United også fået en lang pause pga. den udskudte kamp mod Liverpool, hvilket øger chancen for United i bedste startopstilling. De har også tæt på “sikret” deres 2. plads i Premier League, og bør derfor ikke spare til det. 

Dertil kommer der også det faktum at AS Roma har et ton af skader over sig. Pedro, Veretout, Zaniolo, El Shaarawy og Spinazzola er ude, og dertil kommer der også en håndfuld reserver oveni.


Roma – Manchester United Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 9. juni 2021 01:58.

Roma – Manchester United Head 2 Head


Skriv et svar