18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -23,3
TBP 72,3%
Hitrate 36,0%

Roma-Atalanta-22. April 2021 18:30

Units 4/10 Tabte
Roma vs Atalanta
Atalanta vinder
April 22, 2021 18:00
Udgivet April 21, 2021 16:09
Kamp: Roma – Atalanta
Tip: 2-tallet
Odds: 1,96
Bookmaker: Nordicbet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Formen, motivationen og stort set alt andet taler for en udesejr, som stadig står i underkanten af 2.0.

Roma

Det er gået helt galt i den italienske hovedstad på det sidste, i hvert fald i ligaregi. Roma hænger gevaldigt med mulen. Det er kun blevet til en enkelt sejr i de seneste fem Serie A runder, og senest var de ude i et forventet kollaps imod Torino. Den dårlige form i ligaen gør at drømmen om at kvalificere sig til Champions League er forduftet, så nu er alt fokus rettet imod Europa League-semifinalen imod Manchester United en uge efter dette opgør. Fraværslisten hober sig op hos Roma med Smalling, El Shaarawy, Zaniolo, Diawara, Spinazzola, Pedro forventet ude til dette opgør.

Atalanta

Udeholdet fra Atalanta har til gengæld ramt storformen på det helt rigtige tidspunkt. De har vundet 9 af deres seneste 10 kampe, og ikke bare over hold fra den nederste halvdel af tabellen… Senest slog de Juventus med 1-0 og i samme periode har de slået Napoli med 4-2. De ser fuldkommen ustoppelige ud for tiden, og jeg tror på at det bliver ren guf for Atalanta at møde et Roma hold på randen af et sammenbrud.

Spillet

Roma har spillet 11 kampe i sæsonen imod hold fra Serie A’s top-8 og de har stadig ikke vundet en eneste gang imod nogen af de hold. Nogle af de kampe har Roma spillet mens de har vist god form, så hvordan skal det ikke gå nu, hvor de har ramt sæsonens svageste stime i ligaen og Atalanta har ramt deres bedste stime? Udover formbarometret, så taler også motivationen for en udesejr, for Atalanta kæmper en hård kamp om at ende blandt de øverste 4 i Serie A, mens Roma har udspillet deres chance og højst kan drømme om en 6.plads. Den indbyrdes statistik skriger også på Atalanta, som ikke har tabt i de seneste 6 opgør imod Roma, hvor de har vundet de tre seneste. Et hjemmehold, som har givet fortabt i ligaen imod et toptunet Atalanta mandskab, det kan kun gå én vej.


Roma – Atalanta Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 23. april 2021 03:03.

Roma – Atalanta Head 2 Head


One thought on “Roma-Atalanta-22. April 2021 18:30

  1. Fedt spil. Motivation i Italien (og sydeuropa generelt) er yderst afgørende, og ofte kan markedet slet ikke kompensere nok.
    Held og lykke med spillet.

Skriv et svar