Rødovre Mighty Bulls vs Aalborg Pirates – 20. september 2022 19:00

Avatar
Profit
42,1
TBP
105,0%
Hitrate
48,8%
203 Tips

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

  1. Aalborg med et bedre og stærkere hold end Rødovre, der ser ud til at være skadesramt.
  2. Rødovre har lukket mange mål ind, og defensiven har ikke fungeret for Rødovre.
  3. Aalborg har en stærk defensiv, og selvom de skulle stille med reservemålmand, Thomas Lillie, så er aftalerne i orden.

Aalborg har et stærkere hold end Rødovre, og kan komme med fire stærke kæder og med en god bredde. Rødovre har lukket en del mål ind i flere af deres kampe, og Aalborg har styrken i defensiven til at lukke ned for Rødovres offensiv. Selvom tre mål kan være mange på udebane, så synes jeg, at det er godt betalt her.

Derfor skal du spille den:
Aalborg har et hold, der både er bredere og stærkere end Rødovre, hvor Aalborg kan komme med fire stærke kæder, mens Rødovre kommer med to kæder, der kan skabe noget. Pirates har en stærk defensiv, der kan holde Rødovre fra at komme til de store chancer.
Rødovre har lukket 21 mål ind over fire kampe, hvor de endda kun har lukket ét mål ind i en af kampen. De tre andre kampe har de tabt med min. 3 mål i denne sæson mod hold, der ikke har samme offensive bredde som Aalborg.
Rødovre har været uden William Rørth i målet i de første fire kampe, og er han stadig ude, så det bestemt et godt plus for spillet. Derudover var Rødovre også uden en række spillere til kampen mod Herning, og er de ikke klar til denne kamp, så er det bestemt også et godt plus for spillet.
Er Rødovre nede med to mål mod slutningen af kampen, så er der mulighed for, at Rødovre satser uden målmand, hvilket kan give en scoring i tomt mål.

Det skal du holde øje med:
Rødovre har tidligere på sæsonen kun tabt med et mål på hjemmebane mod Frederikshavn, mens Aalborg ikke har vundet med tre mål på udebane denne sæson, hvor det er blevet til et par uafgjorte kampe mod Herlev og Rungsted. Dog viste Aalborg på hjemmebane, at man har målnæse, da man besejrede Esbjerg med 6-3.
Pirates har kun vundet med min. 3 mål i to af de seneste seks kampe i Rødovre, men holdene er ikke det samme som de tidligere sæsoner, hvor jeg vil mene, at Rødovre er taget et skridt tilbage, mens Aalborg er længere fremme.
En tur til Sjælland, søndag, og så hjem og så tilbage allerede to dage senere kan have sat sig en smule i Aalborg spillerne, der gør, at de ikke kommer ud for fuld kraft i starten af kampen.

Team News:
Rødovre Mighty Bulls var senest uden William Rørth (målmand), hvilket er et plus for spillet. Lasse L. Carlsen (back), Anton Als (back), Niclas Krarup (forward), Alberto Pison (forward) samt Christopher Rübenach (forward) var ligeledes ude senest mod Herning, hvilket gør Rødovres trup meget smal.

Aalborg Pirates er uden Mikkel Højbjerg (forward), hvilket man dog har været hele sæsonen, så det er ikke den store svækkelse.

Indbyrdes:
Pirates har ikke vundet mange kampe med så store cifre i Rødovre, men holdene er også en del anderledes fra sæson til sæson i Rødovre. Aalborg har vundet med min. 3 mål i to af de seneste seks kampe i Rødovre.

“Let’s Beat The Bookies”


Rødovre Mighty Bulls – Aalborg Pirates Odds


Rødovre Mighty Bulls – Aalborg Pirates Head 2 Head


Flere Tips

24. sep.
20:45
Units 5/10
Tippet til 1.91
Units 1/10
Tippet til 1.72
Units 4/10
Tippet til 1.91

hbspt.forms.create({ region: “eu1”, portalId: “25231212”, formId: “bbee8e8f-aef4-4a16-b368-25c3d2310d07” });

Skriv et svar