Roedovre Mighty Bulls-Aalborg Pirates-22. September 2021 18:00

Roedovre Mighty Bulls-Aalborg Pirates
Rødovre Mighty Bulls +1,5
18:00 22. september 2021
Tippet til 2.15
Units 5/10
Tabt
Udgivet 22. september 2021 09:24
Onsdagens enlige kamp i Metal Ligaen, når Rødovre Mighty Bulls tager mod topholdet, Aalborg Pirates. Rødovre har været stærke på hjemmebane, og Aalborg kommer dog fra en stærk indsats i Vojens, men har haft deres problemer, når de har været i Rødovre, hvor Aalborg kun har vundet dette spread én af ni gange i Rødovre.

Derfor skal du spille den:
Rødovre har været gode på hjemmebane i denne sæson, hvor de indtil videre har vundet begge deres kampe mod hhv. Herning og SønderjyskE. Rødovre har en god støtte, og mange hold har det svært i Rødovre efter en længere bustur på tværs gennem landet.

Aalborg har spillet en kamp på Sjælland i denne sæson, og der blev det til et nederlag på 2-0 i Herlev, og det viste meget godt, at Aalborg kan have problemer efter en lang bustur. Aalborg mangler sandsynligvis et par forwards, så bredden offensivt kommer kun til at køre med tre kæder sandsynligvis, hvilket svækker Aalborg mod slutningen af kampen.

Kigger man på de indbyrdes kampe, så ville dette spil gå hjem i otte af de seneste ni gange i Rødovre, hvilket Aalborg kun har vundet med min. 2 mål i en kamp – hvilket blev spillet den dag, hvor Danmark blev lukket ned grundet corona.

Det skal du holde øje med:
På papiret har Aalborg et noget bedre hold, og burde kunne vinde kampen sikkert med et par mål, som oddsene også antyder. Er Aalborg klar fra start og får scoret tidligt i kampen, så kan det ende med en større sejr til Aalborg i dette opgør.
Bruger Aalborg den store fart, som de har i skøjterne, så kan de få sat Rødovre under pres, som de til tider gjorde med Herlev, så kan det blive en hård kamp for Rødovre.

Hvis Aalborg fører med et enkelt mål mod slutningen af kampen, så vil Rødovre sandsynligvis satse uden målmnad mod slutningen, hvilket gør, at Aalborg kan score i tomt mål, og dermed kan vi stå med et tabt spil.

Team News:
Rødovre Mighty Bulls var senest uden Nicklas Beyer Carlsen (forward) og Frederik Kaels (forward), hvilket jeg forventer, at de også er til aftenens kamp.

Aalborg Pirates får Nikolaj Carstensen (back) tilbage efter karantæne, men senest var man uden Emil Marcussen (forward) og Kirill Kabanov (forward). Det vides ikke, om Kabanov er kampklar, mens man også venter på papirer til Charlie Curti, der er kommet til Aalborg.

Indbyrdes:
Det har været tætte kampe mellem holdene, hvor Aalborg har vundet en storsejr i Rødovre, hvilket var den dag, hvor Danmark lukkede ned grundet corona. Ellers har det været kampe, der primært er blevet afgjort indenfor ét mål.

"Let's Beat The Bookies"

Roedovre Mighty Bulls – Aalborg Pirates Odds


Roedovre Mighty Bulls – Aalborg Pirates Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar