Rodez vs AC Ajaccio – 17. maj.

Fodbold Ligue 2
Rodez
AC Ajaccio
17. maj.
21:45
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

17. maj.
21:45
Rodez vinder
Vundet +2,13

Units

3/10
Rodez vinder %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Sidste runde i Ligue 2. Rodez sikre sig playoff deltagelse med en sejr (ét point potentielt nok).
  • Ajaccio har udspillet sin rolle. Uanset resultatet ender de i nederste halvdel.
  • Kun bundholdet Valenciennes har været ringere på udebane end Ajaccio. Ø-holdet har ikke vundet på udebane siden november.

| Sidst opdateret:


Analyse

Rodez og Caen kæmper om den sidste playoff plads sidste runde. Rodez er to point og seks mål bedre og sikre sig dermed pladsen med en sejr. Ét point potentielt nok medmindre Caen vinder med syv mål. Usandsynligt og mon ikke Rodez går efter at afgøre det selv. Førstemålmand Mpasi (fast) er fraværende men har siddet ude siden slutningen af 2023.

Ajaccio fra Corsica har udspillet sin rolle. I bedste fald bliver de 12’er og værste fald 16. Det burde ikke have den store betydning. Ajaccio kommer til kampen i ringe form. Blot to af de sidste ti kampe er vundet og mere bemærkelsværdigt er deres ringe udebane præstationer. Kun bundholdet Valenciennes har gjort det være på udebane. Ajaccio er uden midtbanespillerne Folcarelli (fast) og Jacob (fast) samt de offensive Touzghar (fast / næst-topscorer) og Toure (fast). De har til sammen scoret 15 af Ajaccio’s 35 mål.

Årets sidste kamp og endnu en tur til fastlandet for Ajaccio. Værterne Rodez har haft en god sæson og særligt hjemme, hvor 9 af deres 15 sejre er vundet. De skal bruge endnu en for selv at afgøre deres skæbne og mon ikke de er top motiveret for at sikre den. Det samme kan ikke siges om Ajaccio. Fine chancer for endnu en hjemmesejr til Rodez.

Flere spilforslag

20. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:45
Bologna vs Juventus Serie A
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar