Rochdale vs Carlisle – 29. marts 2022 20:45

League Two
Carlisle AH+0.5
Tippet til 1.85
Units 2/10
Tabt -2,00
Udgivet 28. marts 2022 09:42
Besøg bet365

*Reklamelink

England, League Two

"Tre ting der taler for spillet"

1️⃣ Carlisle er som forvandlet under ny træner. Seks af syv kampe vundet siden han kom til.

2️⃣ Rochdale spiller mange kampe i øjeblikket. Dette bliver deres sjette på 17 dage.

3️⃣ Rochdale og Carlisle har et hul på henholdsvis ni og 15 point til nedrykningsstregen. Ved uafgjort i løbet af 2. halvleg har ingen af dem formentlig travlt.

Rochdale har været en underlig størrelse denne sæson. De har udover få små perioder ikke gjort sig positivt bemærket og er derfor blot ni point fra nedrykningsstregen. Det står dog i skarp kontrast til deres underliggende stats som har dem tættere på playoff pladserne i League Two. Om de mange ringe resultater påvirker spillerne mentalt skal være usagt men med blot tre sejre i deres sidste 20 ligakampe øger ikke just optimismen på deres vegne. Der resterer otte kampe i League Two men Rochdale er ikke sikre endnu. Ikke utænkeligt de er tilfredse med ét point her. Rochdale var senest uden forsvarene Taylor (fast / rotation) & Downing (fast) mens Graham (rotation) er sendt på leje.

Carlisle har været som forvandlet siden Simpson kom til i februar. Seks af syv kampe er vundet og nordboerne har fået slået et hul på 15 point til nedrykningsstregen. Offensivt er Carlisle væsentligt forbedret. Det er blevet til 11 mål på de syv kampe, hvilket svare til små 33% af alle deres mål denne sæson, selvom de spillede 31 kampe før Simpson kom til. Det må alt andet lige give truppen et selvtillidsboost inden sæsonens sidste otte kampe. Midtbanespillerne Guy (fast / anfører) og Devine (rotation) er ude resten af sæsonen.

Det er svært at se forbi Carlisle i øjeblikket. Holdet er i fantastisk form og havde ført League Two hvis sæsonen startede for syv kampe siden. Rochdale har været bedre end tabellen indikere men otte sejre på 38 kampe har ikke været godt nok og man kan ikke lade være med at tænke det påvirker truppen mentalt. Rochdale spiller tilmed mange kampe i øjeblikket. Dette er deres sjette på 17 dage (kamp hver 2,8'ende dag). Selvom de er vant til mange kampe på L2 niveau kan spillerne have ekstra trætte ben i disse dage.

Gode chancer for at Carlisle minimum får ét point.

Rochdale – Carlisle Odds


Rochdale – Carlisle Head 2 Head


Flere Tips

28. august 2022
15:00
Units 3/10
Tippet til 2.00
19. august 2022
19:00
Units 1/10
Tippet til 1.65
21. august 2022
Units 2/10
Tippet til 6.50
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Rochdale er udover de nævnte forsvarer også uden forsvar Ball (fast) og angriberen Campbell (fast)

Skriv et svar