Rochdale vs Bristol Rovers – 30. april 2022 16:00

League Two | League Two
Begge hold scorer
Tippet til 1.87
Units 2/10
Vundet +1,74
Udgivet 26. apr. 13:06
Besøg Nordicbet

*Reklamelink

England, League Two

"Tre ting der taler for spillet"

1️⃣ Bristol Rovers skal bruge tre point i kampen om oprykning mens Rochdale spiller sæsonens sidste hjemmekamp.

2️⃣ Rochdale er det hold som har underpræsteret mest i L2. Burde være tættere på playoff pladserne. Omvendt er Rovers det hold som har overpræsteret mest.

3️⃣ Rochdale har været stærke hjemme med blot fire nederlag. Det skal Rovers dog se stort på og angribe for at få deres point.

Rochdale har haft en skuffende sæson. De har sikret sig mod nedrykning men når målet var en top 7 placering er det ikke godt nok. Det er dog misvisende at de ligger hvor de gør, da præstationerne har været til en placering tættere på playoff pladserne. Særligt offensiven har underpræsteret og burde reelt have scoret små 15 mål mere end tilfældet er. Sket er sket men Rochdale har været bedre end deres placering antyder. Nu har de sidste hjemmekamp i sæsonen og mon ikke de er opsatte på at give deres hjemmepublikum en god oplevelse at gå på sommerferie med. Eneste nævneværdige fravær er midterforsvar Ball (fast), midtbanemand Broadbent (rotation) samt angriberen Campbell (fast).

Bristol Rovers er med helt fremme. Med to kampe igen har de to point op til tredjepladsen og fem ned til holdene udenfor top 7. De kan glæde sig over to nemme kampe på papiret mod Rochdale og Scunthorpe og må på den baggrund have top 3 som målet. De har dog været heldige udover det sædvanlige denne sæson. De har fået resultaterne men spillet har ikke været til mere end en placering i midten af tabellen. Det kan de dog være ligeglade med nu, hvor kun sejren tæller. Mon ikke Joey Barton & Co går benhårdt efter seks point i deres to sidste kampe med håb om at det sikre dem top 3 og den direkte oprykning. Bristol Rovers kan glæde sig over at ingen nævneværdige spillere er fraværende.

Rochdale har ikke noget at spille for men har været meget bedre end tabellen antyder. Særligt offensivt har de underpræsteret men det hjælper dem ikke nu. Det gør tilgengæld at det er sæsonens sidste hjemmekamp og sidste chance for at give deres fans en god oplevelse. Bristol Rovers har alt at vinde her. De har blot tabt én af deres sidste ti kampe og kan skimte tredjepladsen i League Two. Omvendt har de dog ikke spillet godt nok til at retfærdiggøre deres placering men det betyder mindre for dem nu. Man må forvente at de går benhårdt efter tre point her.

Bristol Rovers vandt det omvendte opgør 4-2. Noget tilsvarende er nok for meget at forlange men gode chancer for at begge hold kommer på tavlen.

Rochdale – Bristol Rovers Odds


Rochdale – Bristol Rovers Head 2 Head


Flere Tips

24. sep.
Units 1/10
Tippet til 1.72
20:45
Units 5/10
Tippet til 1.91
Units 4/10
Tippet til 1.91

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar