18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 68,6
TBP 107,4%
Hitrate 46,3%

River Plate-Junior FC-29. April 2021 01:30

Units 2/10 Tabte
River Plate vs Junior FC
Begge hold scorer: nej
April 29, 2021 01:30
Udgivet April 27, 2021 13:44
Kamp: River Plate-Junior
Tip: Begge hold scorer ikke
Odds: 1,65
Bookmaker: Betfair
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . .

Copa Libertadores. Både River Plate & Junior lagde fra land med to gange 1-1. Nu rejser colombianerne til Argentina uden deres to bedste angribere. River Plate giver sjældent ved dørene.

River Plate er favorit til at vinde Copa Libertadores og argentinerne har også et stærkt hold i år. Hjemme i Argentina har de gang i Copa de la Liga Profesional. Efter 11 kampe har de blot lukket ni mål ind, med fem clean sheets til følge. Nu fylder Copa Libertadores dog mere for dem, inden Primera Division starter. River Plate er et storhold regionalt og faste deltagere i Copa Libertadores. Her er de særligt stærke hjemme, hvor blot fire af de sidste 36 kampe er tabt. På det seneste har man holdt modstanderne fra at scorer i ni af de sidste 12 men begge hold ikke scorede i ti af 12. Forsvar Maidana (rotation) har Covid men derudover er ingen nævneværdige fraværende.

Junior fra Colombia har også godt gang i deres nationale liga. De nåede play-off og vandt her den første af to kampe. Nu er fokus dog på Copa Libertadores. Her regnes de for det 3/4 bedste hold i gruppen sammen med landsmændene fra Santa Fe. Junior er også relativt faste deltagere i Copa Libertadores men gør sig sjældent positivt bemærket. De sidste par år er det blevet til 18 gruppe kampe med 12 nederlag til følge og begge hold har ikke scoret i 12 af de kampe. Selvom Junior er et godt hold nationalt er der stadig et stykke vej op til de bedre i regionen. Junior er rejst til Argentina uden angriberne Titi (fast) & Borja (fast/topscorer) samt forsvar Mera (fast). Særligt de to angribere ville blive savnet da de har scoret 11 (12 med Mera) af deres 22 mål denne sæson.

River Plate ved hvor skabet skal stå når gæsterne fra de øvrige Sydamerikanske lande kommer på besøg. Selvom der ingen tilskurer er har de et højere gear end de fleste andre, og det ender oftest med en sejr. Junior er rejst til Argentina uden deres to stjerne angribere. For et hold som Junior ville det ikke være verdens ende at slippe fra Argentina med et clean sheet, og det er på den baggrund ikke urealistisk at forvente de har et defensivt udgangspunkt til kampen.

Alt i alt er der gode chancer for at kun ét af holdene kommer på tavlen om mon ikke det bliver River Plate men en god gardering på det valgte marked, hvis Junior skulle overraske ved at vinde uden at indkaserer.


River Plate – Junior FC Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 3. juni 2021 08:18.

River Plate – Junior FC Head 2 Head


Skriv et svar