Richard Carapaz vs David Gaudu (1. etape) – 1. jul. 12:30

Profit
80,3
TBP
107,7%
Hitrate
36,2%
388 Tips
Cycling icon
| Tour de France 2023
Richard Carapaz vs David Gaudu (1. etape)
David Gaudu
Tippet til 2.40
Units 5/10
Vundet +7,00
Udgivet 30. jun. 22:49

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ David Gaudu er en solid afslutter, og bør ikke regnes for en stor underhund mod Richard Carpaz på en finale, som den, der venter rytterne på 1. etape.

✅ Jeg antager, at Richard Carapaz rammer sit bedste niveau, men strengt taget har han ikke vist alverden i denne sæson. Har han ramt helt forbi skiven? Det er muligt.

✅ Gaudu har fin historik fra lignende hårde afslutninger i Baskerlandet Rundt og lignende – jeg føler, det er en solid rute for ham, der venter på 1. etape

Jeg er ikke helt sikker på, jeg forstår oddset på denne duel.

Jeg ved godt, hvordan Richard Carapaz kommer til at gribe denne etape an. Han vil forfølge alt og alle op ad Côte de Pike. Og når der kommer samling og skal spurtes om sejren, vil han forsøge at foregribe begivenhederne og angribe et stykke udefra – måske med 800 meter til mål.

Det er en Carapaz-special: at angribe, når der er stilstand. Men det er hans udspil.

Og i et duelspil favoriserer det som regel modstanderen, for nok kan det være effektfuldt, akkurat som vi har set en del gange før, men når det ikke lykkedes, koster det i spurten.

David Gaudu er ikke nogen stor sprinter, men han er heller ikke langsom på et stigende opløb, som det, der venter rytterne her. Hvis der ovenikøbet er tyndet godt og grundigt ud i gruppen, så er der alletiders chance for at han kan hente en top10-placering.

Det kræver, at han genfinder den form, han havde tilbage fra foråret, for i optakten til Touren så han ikke overbevisende ud. Det samme kan i øvrigt siges om en hel del ryttere, herunder Richard Carapaz – gad vide om det er en ny slags trend? Der var påfaldende mange ryttere, der var under niveau.

Jeg ser i al fald en noget mere jævnbyrdig duel her, og til oddset tøver jeg ikke med at smide fem units afsted mod Gaudu. Kommer de hjem i en spurt, har jeg duellen tæt på 50/50. Spilbar ned til 2,10.

2,40 – ComeOn
2,38 – Bet25, Pokerstars, Betfair
2,37 – Bet365
2,35 – Bwin, Tipwin
2,34 – Cashpoint
2,32 – Nordicbet

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Richard Carapaz – David Gaudu (1. etape) Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Richard Carapaz – David Gaudu (1. etape)

Richard Carapaz: Skader og karantæner

David Gaudu (1. etape): Skader og karantæner

Richard Carapaz – David Gaudu (1. etape) Head 2 Head

Flere Tips

19. jul.
Units 3/10
Tippet til 2.25
Units 4/10
Tippet til 1.96
18:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.30
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar