18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Rennes-Rosenborg-19. August 2021 20:00

Units 4/10 Tabt
Rennes vs Rosenborg
Over 2.5 mål
19. august 2021 20:00
ComeOn
Tippet til 1.80
Udgivet 19. august 2021 11:49
Det er to scoringsflittige mandskaber, der mødes i Conference League-kvalifikationen, når Rosenborg gæster Rennes. Rennes der blandt andet har hentet Kamaldeen i FCN og har et stærkt offensivt output sammen med øvrige unge profiler som Jeremy Doku og Camavinga. Unge spillere, som vi med stor sandsynlighed kommer til at se i større ligaer senere hen.

Det giver da også Rennes et offensivt udtryk, hvor man ikke altid tænker i worst case, og det giver ligeledes chancer imod. Rennes har åbnet med to 1-1 kampe i Ligue 1, men begge kampe burde have endt med større cifre, og hjemme mod Rosenborg bliver tilgangen næppe anderledes.

Rosenborg er langt fra fordums styrke, og de ligger da også kun i subtoppen af den norske eliteserie. Man har spillet sine seneste 6 kampe på striber over linjen. Bl.a. slog man svage Domzale med 6-1 i seneste runde. Rosenborg har under Hareide haft et ganske offensivt udtryk bl.a. med danske Carlo Holse på den ene kant. I sidste sæson snittede Rosenborgs kampe tre mål pr. kamp, og selvom den norske liga er målrig og langt svagere end aftenens franske modstander, så vil jeg ikke være overrasket, hvis Rosenborg kan få puttet en i kassen mod Rennes, der har svært ved ikke at give chancer væk.

Omvendt kommer de under tryk, og Rennes kommer utvivlsomt til at skabe chancer. I et presset program og med en forventning om, at man igen skal spille med i toppen af Ligue 1, så handler det om for Rennes at afgøre det allerede i 1. kamp. Derfor tror jeg også, at hjemmeholdet kommer til at køre på.

Rennes – Rosenborg Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Rennes
Rosenborg
Odds are subject to change. Last updated 19. august 2021 20:00.

Rennes – Rosenborg Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar