18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Rennes-Reims-12. September 2021 15:00

Units 6/10 Tabt
Rennes vs Reims
Over 2 mål
12. september 2021 15:00
ComeOn
Tippet til 1.59
Udgivet 2. september 2021 16:28
Begge hold gik målløse fra banen i seneste runde (begge tabte), men matchups taler for scoringer: Rennes vil gerne have bolden; Reims løber gerne kontra. Og Reims’ driblere kan udfordre det bretonske forsvar, mens de hurtige Rennes-folk kan overløbe champagne-klubbens defensiv.

Chancevurdering for Over/Præcis/Under 2 mål: 50-28-22. Odds 1,58 hos Bet365, 1,57 hos Unibet.

Stærke keepere, bevares, men Rennes-målmand Gomis begik en kæmpefejl i seneste runde, og både han og Reims-sidstemand Rajkovic er i landsholdstjeneste indtil midtugen før Ligue 1-runden.

Rennes, der senest tabte 2-0 i Angers, har nyt fravær i midterforsvarer Badé. Til gengæld er offensiven styrket. Den lynhurtige fløj Doku er sandsynligvis klar efter den skade der holdt ham ude af Angers-kampen (og ude af Belgiens landsholdstrup), og Rennes råder desuden nu over den snu og hovedstødsstærke angriber Laborde, gaflet i Montpellier. En anden nytildragelse, Dinamo Zagreb-kreatør Majer, kan få en større rolle end mod Angers hvor han debutede med indskiftning 10m minutter før tid.

Reims tabte senest mod PSG, 0-2, men viste faktisk glimrende spil. I anden halvleg trykkede champagne-drengene pariserne i bund og truede flere gange Navas’ mål. Bl.a. pga sommertilgang Kebbal, en kvik dribler. En anden sommertilgang, fløjspiller van Bergen, viste også gode takter da han blev skiftet ind. Angriber Touré udgik med en skade, men den skulle ikke være alvorlig. Den holdt ham ude af Malis landsholdstrup, men han bør blive klar til Rennes-kampen.

Reims kan stille med to spritnye, offensivmand Guitane og def-midtbanemand Matusiwa. Jeg tvivler dog på at de er med fra start.

Der er spillere på begge hold der er i landsholdstjeneste og dermed måske har tunge ben, men det andrager forsvaret såvel som offensiven.

Rennes – Reims Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 12. september 2021 14:55.

Rennes – Reims Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

2 kommentarer

  1. Det skal med at Rennes har Conference League-gruppespilskamp i midtugen efter dette opgør, endda mod storklubben Tottenham Hotspur. Den kamp spilles dog først torsdag den 16., og med blot fem point for de første fire runder vil ambitiøse Rennes nok gå temmelig benhårdt efter sejren mod Reims.

  2. Rennes må fortsat undvære højrefløj Doku. Men den nyanskaffede angriber Laborde er vant til at ligge til højre (dér spillede han for Montpellier), så det er en mulighed.

Skriv et svar