18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -12,2
TBP 94,3%
Hitrate 35,6%

Rennes-Nantes-22. August 2021 17:00

Units 5/10 Vundet
Rennes vs Nantes
Rennes vinder
22. august 2021 17:00
bwin
Tippet til 1.87
Udgivet 20. august 2021 12:02
Rennes spillede godt og vandt problemløst over Rosenborg torsdag. Næppe noget der trak tænder ud, og nytilkommer Santamaria fik flot debut på def-midtbanen. Det bør også blive til Bretagne-derbysejr søndag over Nantes der må undvære forårets dygtige angrebspar Kolo og Coulibaly. Midtbanen er heller ikke i stærkeste.

Chancevurdering: 56-27-17. Jeg tror oddset falder når markedet opdager at Kolo er nyt fravær.

Rennes-træthed efter kamp torsdag kan naturligvis ikke afvises, men en kamp der domineres og vindes trætter mindre. Og nu har Rennes sejrsmomentum (efter at have åbnet den franske ligasæson med to gange 1-1).

På een plads ser jeg dog gerne turnover mod Nantes: Centreforward-posten. Her er teknisk dygtige Terrier startet inde i alle sæsonens tre første kampe, mens store Guirassy (decideret angriber, ikke falsk nier som Terrier) har ageret indskifter. Guirassy scorede som joker både i seneste weekend mod Brest og torsdag mod Rosenborg – og nu håber han nok på endelig at få startchancen. Han fortjener den.

Midtbane-stortalent Camavinga er fortsat på vej væk og er nok fortsat på bænken, men efter Santamarias tilkomst er det ikke et problem. Rennes så virkelig godt ud torsdag. Lidt billig baggrund, ja – Rosenborg er ikke hvad den norske klub var engang – men Santamaria var præcis hvad holdet manglede: Een der på kompetent vis kan udfylde rollen som balancemand.

Også værd at notere sig: Rennes har lynhurtige fløje i Doku og Sulemana. De kan gøre ondt på Nantes hvis forsvar, især midterforsvarer Pallois, er temmelig tungt.

Ude med skader er nok fortsat midtbaneafløser Martin, midterforsvarsreserve Gelin og venstreback Maouassa (sommertilgang Meling gør det godt på backen, og konkurrent Truffert er desuden blevet klar efter sin skade; blev skiftet ind mod Rosenborg).

Efter en ret heldig 1-1 i Monaco så Nantes godt ud i seneste weekends 2-0 over Metz. Men nu må holdet undvære den hurtige angriber Kolo (der scorede det første mål). Da Kolos makker fra foråret, store Coulibaly, fortsat er ukampdygtig, ser angrebet tyndt ud. Afløser Emond er middelmådig. Fløjene/den offensive midtbane har hurtige Simon og driblestærke Blas, men der mangler tyngde i feltet.

På midtbanen mangler fortsat sommertilgang Cyprien (der er udset som erstatning for solgte Louza). Girotto og Chirivella gjorde det godt mod Metz, men Rennes-midtbanen ligner en større mundfuld – med Santamaria, skud- og afleveringsstærke Bourigeaud og teknisk dygtige Tait.

Det skal med at Nantes-defensiven gjorde det ret solidt mod Monaco i første runde, og træner Kombouaré vil nok forsøge noget lignende: Kompakt defensiv med lange bolde som hurtige Simon evt kan løbe op. Men det bør blive svært mod Rennes der i sommerindkøb Badé har en hurtig midterforsvarer – og backs (Traoré og Meling) er også kvikke på fødderne.

Det skal også med at Rennes har returkamp mod Rosenborg i Norge på torsdag. Jeg tror dog at Bretagne-derby vejer tungt. Træner Genesio foretager næppe synderligt turnover.

Rennes – Nantes Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 26. august 2021 19:45.

Rennes – Nantes Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Bør nok nævnes at Nantes denne sommer har hentet Gent-venstrefløj Bukari. Han får evt debut i denne kamp, måske endda fra start (hvis norma-venstrefløj Simon skal agere frontløber). Sad på bænken hele kampen mod Metz.

Skriv et svar