18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -25,2
TBP 90,2%
Hitrate 35,2%

Reims-Nantes-26. September 2021 15:00

Units 5/10 Tabt
Reims vs Nantes
Nantes 0.00 (AH)
26. september 2021 15:00
Marathonbet
Tippet til 2.03
Udgivet 23. september 2021 10:38
Nantes viser flot form med to klare sejre i træk (efter nogle uheldige nederlag). Reims har også gjort det glimrende, men offensiven virker markant svækket til dette opgør.

Chancevurdering for 1X2: 32-31-37. Bemærk at Bet365 har odds 2,06 for Nantes Asian handicap 0; en systemfejl betyder at dette tip bruger odds 2,03 fra Marathonbet.

Reims-offensiven har ellers vist gode takter trods fraværet af Zeneli, Doumbia, Horny, Touré og Cafaro (de to sidstnævnte er måske tilbage, men jeg tvivler) – fordi tre sommertilgange har gjort det flot: Kebbal, Ekitike og van Bergen. De førte således Reims til 0-2-sejr i Rennes og var uheldige med 0-0 hjemme mod Lorient. Men Ekitike og van Bergen sidstnævnte er skadestvivlsomme – især Ekitike der i onsdagens 2-1-tab hos Lille blev både skiftet ind (efter tvivl) og skiftet ud.

Driblestærke Kebbal kan nok starte inde efter at være blevet startsparet onsdag, men offensiven er næppe på samme høje nagler som mod Rennes. Hvilket gør det sværere at udnytte at Nantes-forsvarsstyrmand Pallois er langsom (til gengæld intelligent og veltimet). Og offensivsvækkelsen gør det automatisk sværere for Reims-forsvaret der så kommer under mere pres. Bortset fra 3-3 mod Montpellier og 0-2 mod PSG har det været solidt i denne sæson – dvs indtil onsdagens kamp mod Lille. Her kneb det gevaldigt.

Nantes har været uheldig i nogle nederlag hvor spillet var glimrende, men effektiviteten manglede. Det gør den ikke længere. I seneste weekend blev det til 1-4-sejr i Nantes, og onsdag 3-1 over Brest. Her kunne Nantes for første gang i denne sæson starte med forårets stærke offensiv: hurtige Simon og driblestærke Blas på kanterne, hurtige Kolo som hængende angriber og store Coulibaly i front. Sidstnævnte var endelig startklar efter den skade der holdt ham ude i sæsonstarten. Det kan være at konditionen ikke holder til en start søndag, men formationen mod Angers var også effektiv: Kolo i front, Blas som 10’er og den hurtige sommertilgang Bukari som højremand.

Nantes skulle kun have to skader: kantreserve Limbombé samt backen Fabio. Sidstnævnte er måske tilbage, men han savnes faktisk ikke. Corchia (assist onsdag) er bedre til højre, Traoré mere solid til venstre.
Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Reims – Nantes Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 26. september 2021 14:55.

Reims – Nantes Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar