18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 53,4
TBP 106,1%
Hitrate 45,4%

Red Bull Bragantino-Ponte Preta-20. April 2021 00:30

Units 2/10 Tabte
Red Bull Bragantino vs Ponte Preta
Begge hold scorer: ja
April 20, 2021 00:30
Udgivet April 19, 2021 13:27
Kamp: Bragantino – Ponte Preta
Tip: Begge hold scorer
Odds: 2,15
Bookmaker: OnsideBetting

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Brasilien, Paulista. Offensive Bragantino stiller overraskende stærkt op mens Ponte Preta har alle relevante klar og kan udnytte at Bragantino nok ikke giver sig 100%.

Bragantino spiller deres femte kamp på ni dage, og debuterer i Copa Sudamericana blot tre dage efter denne kamp. På trods af det ligner det at de stiller op i noget der ligner stærkeste. Det inkluderer de offensive Lucas Evangelista, Claudinho; Artur, Helinho og Ytalo. De scorede til sammen 28 mål og 21 assist i Serie A sidste sæson. De har dog en vigtig kamp tre dage efter denne, og eftersom de har et hul på otte point til holdene under play-off pladserne i Paulista, er det ikke utænkeligt at få af dem spiller fuldtid og at Bragantino begynder at slække på indstillingen/koncentrationen.

Ponte Preta fra Serie B har spillet en god Paulista indtil videre med syv point fra fem kampe. De har scoret i seks af syv kampe (to cup inkluderet) og endda fire på to kampe mod Santos og Corinthians. Ponte Preta kan glæde sig over at have mere luft mellem deres kampe, og dette bliver deres blot tredje i April. De kan også give genvalg til de 11 der slog Santos 3-0, da blot forsvarene Ednei (ny) og Carlos (reserve) samt angriber Wanderley (rotation) er fraværende. Ponte Preta var sidste sæson det mest scorede hold i Serie B og det hold med det højste antal mål pr kamp med 2,71.

Bragantino er et stærkt offensivt hold. de vælger at stille overraskende stærkt op her men de mange kampe og kommende Copa Sudamericana kamp kan være en hæmsko for dem. Omvendt har Ponte Prata vist at de ikke bukker for Serie A holdene, og har vist at de ved hvor målet står. Større kamp for dem end tilfældet er for Bragantino men værterne har midler til at komme på tavlen her.

Alt i alt gode chancer for mål i begge ender.


Red Bull Bragantino – Ponte Preta Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 20. april 2021 10:43.

Red Bull Bragantino – Ponte Preta Head 2 Head


Skriv et svar