Real Valladolid vs Eibar – 24. mar. 16:15

Fodbold Segunda Division
Real Valladolid
Eibar
24. mar.
16:15
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

24. mar.
16:15
Eibar vinder eller spiller uafgjort
Tabt -4,00

Units

4/10
Eibar vinder eller spiller uafgjort %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Det er min vurdering, at Eibar besidder flere kvalitetsspillere end Valladolid. De har en fantastisk offensiv trio i de to angrebsspillere Stoichkov og Bautista, samt Ager Aketxe på midten. Tilsammen har de tre scoret intet mindre end 28 mål i sæsonen.
  • Eibar vandt det omvendte opgør ganske overlegent med hele 5-1 tilbage i oktober sidste år. Holdene har ikke ændret sig meget siden da og det faktum taler også for spilforslaget.
  • Eibar har været stærke på udebane siden årsskiftet, hvor man fortsat har et nederlag til gode. Holdet har formået at vinde to kampe og spille to uafgjort på udebane i år. Det taler i høj grad for spilforslaget.

| Sidst opdateret:

Analyse

I lyset af landholdspauserne, så er der ikke mange kampe på programmet i dag, men jeg har alligevel formået at finde et ret interessant opgør i den spanske anden division. Søndag eftermiddag mødes Valladolid og Eibar i en meget vigtig kamp omkring oprykningspladserne til den bedste spanske række, hvor der er langt mere på spil end blot tre point ifølge de lokale medier. Oddssætterne har gjort hjemmeholdet til svag favorit, men jeg deler ikke ligefrem den betragtning og ser rigtig god værdi i udeholdet.

Valladolid er placeret som nummer syv i ligaen og dermed ganske tæt på de fire play off pladser i tabellen og faktisk er de to direkte oprykningspladser også fortsat inden for rækkevidde. Generelt er situationen i tabellen ganske intens, hvor hele ni hold i toppen af ligaen blot har seks point mellem sig. Derfor er hver eneste kamp yderst vigtig og snubler man en enkelt gang, så kan det vise sig afgørende for oprykningsambitionerne. Valladolid har en svag formkurve i øjeblikket, hvor man har tabt to ud af de seneste tre kampe.

Eibar er i en lidt bedre situation, eftersom man er placeret som nummer fire i tabellen. Klubben kan med en sejr i dagens kamp rykke forbi Espanyol på andenpladsen og dermed indtage en af de to direkte oprykningspladser. Ligesom det er tilfældet med Valladolid, så har Eibar også lidt ustabilitet på formkurven i øjeblikket, hvor man således har tabt to ud af de seneste fire kampe.

Holdnyt Valladolid

Træner Paulo Pezzolano har stort set en komplet trup til sin rådighed. Eneste fraværende spiller er den spanske angrebspiller Raul Moro, som er ude med en skade, hvilket ikke har den helt store betydning for den offensive del af holdet. Selvom Moro har været idealstarter i flere kampe, så har han haft en skuffende sæson med nul scoringer.

Holdnyt Eibar

Træner Joseba Etxeberria har en komplet trup til sin rådighed, eftersom ingen spillere er ude med skader eller karantæner. Etxeberria foretrækker en 4-2-3-1 formation, hvilket også må formodes at gøre sig gældende til kampen mod Valladolid.

Spilforslag

Valladolid er et af de stærkeste hjemmebanehold i ligaen, så man forstår selvfølgelig godt, hvorfor oddssætterne har gjort dem til svag favorit i kampen. Alligevel syntes jeg, at der simpelthen har været for meget ustabilitet set over hele sæsonen. Det er som om, at holdet har svært ved at håndtere presset – specielt på det seneste – med hensyn til at skulle være placeret blandt play off pladserne i tabellen, som et minimum.

Der er desuden rygter i de spanske medier om, at træner Paulo Pezzolano hos Valladolid kan blive præsenteret for en fyring, hvis ikke man henter tre point mod Eibar og igen placerer sig blandt play off pladserne i tabellen. Det kan alt andet lige skade moralen i klubben en anelse.

Eibar kan komme ind til dagens kamp uden det samme pres og kan spille mere frit og jeg ser rigtig gode muligheder for, at de som minimum kan tage derfra med et enkelt point og det ville ikke overraske mig, hvis vi rent faktisk kommer til at se en udesejr når kampen fløjtes af.

Eibars træner Joseba Etxeberria har forud for kampen forsikret, at hans hold vil gå “efter spillet fra begyndelsen” og at “hvert point har en større værdi specielt mod direkte rivaler som Valladolid”. Et scenarie som jeg ser mere sandsynligt end hvad chancevurderingerne er sat til for kampen. Jeg vælger at spille dobbelt chance X2 til Eibar.

Genoa vs Lazio
Genoa

Uafgjort

Lazio

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

19. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
FC Roskilde vs AB Gladsaxe 2. Division Oprykningsspil
19. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Nice vs Lorient Ligue 1
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League
28. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Atalanta vs Empoli Serie A
1. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Brasilien – Top 6

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar