18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Real Valladolid-Atletico Madrid-22. May 2021 18:00

Units 1/10 Tabt
Real Valladolid vs Atletico Madrid
Under 0.5 mål i 1. halvleg
22. maj 2021 18:00
Udgivet 22. maj 2021 07:38
Kamp: Valladolid – Atletico Madrid
Tip: Under 0,5 mål i første halvleg
Odds: 3,50
Bookmaker: Unibet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Valladolid kæmper om overlevelse, mens Atletico Madrid skal vinde for at sikre sig mesterskabet. 

Valladolid har to point op til overlevelse, hvor Huesca og Elche er placeret. Derfor kræver det både at Huesca og Elche dummer sig, mens Valladolid vinder, hvis de skal overleve. Valladolid har haft problemer på hjemmebane i sæsonen, hvor de ikke har vundet i de seneste fem kampe på eget græs, og hvor de kun har scoret 18 mål i 18 kampe. Valladolid-mandskabet har ikke de store profiler på holdet, og deres bedste offensive kort Fabian Orellana er ude med en skade. 

Atletico Madrid vendte et truende nederlag til en sejr i slutminutterne senest mod Osasuna, og nu står Diego Simeones tropper med alletiders mulighed for at sikre sig det spanske mesterskab. Atletico Madrid har hentet størstedelen af deres point på hjemmebane i denne sæson, så at de skal afgøre det på udebane mod et hold, der kæmper for overlevelse, må alligevel give lige bange anelser. 

Med tanke på kampens vigtighed for begge mandskaber, er det svært at forestille sig at nogen af holdene kaster alt frem fra start. Ingen af holdene kan tåle at komme bagud, og da begge hold ligeledes har fokus på andre kampe i forhold til overlevelse for Valladolids vedkommende og mesterskabet for Atleticos vedkommende, kunne det sagtens være en første halvleg, hvor begge mandskaber er tilfredse med 0-0. I de seneste fire opgør mellem to klubber har det været målløst efter de første 45 minutter. 


Real Valladolid – Atletico Madrid Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Real Valladolid
Atletico Madrid
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 22. maj 2021 18:01.

Real Valladolid – Atletico Madrid Head 2 Head


Skriv et svar