Real Sociedad vs Villarreal – 23. feb. 21:00

Fodbold LaLiga
Real Sociedad
Villarreal
23. feb.
21:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

23. feb.
21:00
Villarreal +0.50 (AH)
Vundet +3,30

Units

3/10
Villarreal +0.50 (AH) %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Sociedad er midt i et tæt program med La Liga, Copa del Rey & Champions League. Dette bliver sjette kamp på 20 dage og fire dage efter venter en afgørende pokal-semifinale kamp.
  • Villarreal er blevet mere stabile på det seneste. Point i de fem seneste og de var det bedre hold i fire af de fem kampe.
  • Sociedad uden fem mand mens fem andre er tvivlsomme. Eftersom en semifinale venter, forøger det sandsynligheden for at flere af de tvivlsomme får et hvil.

Analyse

Real Sociedad kæmper om europa pladserne i La Liga, om en Copa del Rey finale deltagelse og er fortsat med i Champions League. Afgørende kampe for de to sidste nævnte venter de kommende uger og særligt pokal-semifinalen fire dage efter Villarreal kampen, kan blive sæson afgørende. Sociedad har indtil videre vundet en smule mere end spillet har berettiget dem til. Særligt defensivt hvor de burde have lukket små syv mål mere end og vundet fire point færre. Sociedad må se bort fra forsvarene Odriozola (reserve) & Aihen (fast / rotation) samt de offensive Merquelanz (reserve), Becker (reserve) og Fernandez (rotation). Derudover er forsvarene Elustondo (rotation), Tierney (fast / rotation) & Traore (fast) samt de offensive Kubo (fast / næst-topscorer) & Oiarzabal (fast / topscorer) tvivlsomme. Det forlyder at særligt Traore & Kubo er yderst tvivlsomme.

Villarreal har været en skygge af sit tidligere jer de senere år. Denne sæson startede ikke meget anderledes men det forsøgte man at rette op på med ansættelsen af Marcelino tilbage i november. Siden da har der været lidt fremgang at spore med 14 af deres 26 point vundet. Spillet er også blevet bedre og særligt på det seneste, hvor de er ubesejret i fem kampe og var det bedste hold i fire af dem. Villarreal har kun La Liga at fokusere på, og har derfor haft en uge til at forberede sig. Gæsterne må se bort fra forsvar Foyth (fast / langtidsskadet), midtbanespillerne Pinto (rotation / langtidsskadet), Suarez (rotation / langtidsskadet), Pedraza (fast) & Terrats (rotation). Angriber Sørloth (fast) er tvivlsom.

Der er 14 point mellem Sociedad og Villarreal i ligaen men hullet burde reelt være seks point. Gæsterne er i bedring og kommer til kampen med færre forstyrrelser og et potentielt større fokus på netop denne kamp. Sociedad spiller mange kampe iøjeblikket og et par større kampe venter dem. Særligt den næste. Hvis den bliver prioriteret højere, kan de tvivlsomme Sociedad spillere sidde over her. Fine chancer for at Villarreal får point.

Real Sociedad vs Almeria
Real Sociedad

Uafgjort

Almeria

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere tips

15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
16:00
Australien U23 vinder Australien U23 vs Jordan U23
15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Genoa +0.5 asian handicap Fiorentina vs Genoa
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Uafgjort Argentinos Juniors vs Barracas Central
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
York vinder eller spiller uafgjort Solihull Moors vs York

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar