Real Sociedad vs Paris SG – 5. mar. 21:00

Fodbold Champions League
Real Sociedad
Paris SG
5. mar.
21:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

5. mar.
21:00
Over 2.5 mål
Vundet +3,15

Units

3/10
Over 2.5 mål %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Real Sociedad har ryggen mod muren. De skal score minimum to mål for at have en chance for at gå videre.
  • Paris har været alt dominerende i Ligue 1 men defensivt har ingen hold overpræsteret mere end dem. Offensivt er de dog i en klasse for sig.
  • Begge slås med defensive fravær. Potentielt syv defensive spillere fraværende på tværs af de to. Nogne vigtigere end andre.

| Sidst opdateret:

Analyse

Sagen er klar for Real Sociedad. De skal score minimum to mål for at have en chance for at gå videre. Baskerne er dog inde i en ringe periode med blot to sejre i deres ti seneste kampe. Deres normalt stærke defensiv har slået sprækker med ti mål imod sig i de fem seneste kampe men en xG på næste 6,5 i deres fire seneste La Liga kampe, vidner om en offensiv der trods alt kommer frem til chancerne. Dem får de brug for her.

Paris sikrede sig et godt udgangspunkt med en 2-0 sejr i det første opgør. Den kan blive nødvendig her da defensiven er mindre imponerende denne sæson end tidligere. I Ligue 1 har de kun lukket 19 mål ind men det burde være omkring 14 mål højere. Deres xGA er i skrivendestund tæt på deres sæson total fra tre af de fire sidste sæsoner. Ikke videre imponerende. Defensivens udfordringer kom til udtryk i Champions League gruppespillet, hvor Milan, Dortmund og Newcastle alle vandt point og scorede til sammen syv mål da Paris gæstede dem. Paris må se bort fra midterforsvarene Marquinhos (fast), Skriniar (fast) og Kimpembe (langtidsskadet) samt 6’eren Pereira (fast)

Det er nu eller aldrig for Sociedad. De skal score minimum to mål for at have en chance og de kan finde trøst i at Paris defensiv ikke er hvad den har været. Paris offensiv er dog stadig stærk med Mbappe, Kolo Muani, Ramos & Co som også kan byde værterne op til dans. Fine chancer for en relativt målrig kamp.  

Borussia Dortmund vs Atletico Madrid
Borussia Dortmund

Uafgjort

Atletico Madrid

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

19. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
FC Roskilde vs AB Gladsaxe 2. Division Oprykningsspil
19. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Nice vs Lorient Ligue 1
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League
28. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Atalanta vs Empoli Serie A
1. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Brasilien – Top 6

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar