Real Sociedad vs Benfica – 8. nov. 18:45

Profit
4,1
TBP
103,7%
Hitrate
45,7%
36 Tips
Fodbold icon
Champions League Grp. D | Champions League
Real Sociedad vs Benfica
Begge hold scorer: ja
Tippet til 1.95
Units 3/10
Vundet +2,85
Udgivet 7. nov. 17:23

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Benfica har Angel di Maria tilbage, der sad ude med skade da de to hold mødtes senest

✅ Benfica har vundet sine seneste to kampe og har kvalitet nok foran til at skabe chancer

✅ Begge hold har scoret i seks af Real Sociedads seneste otte hjemmekampe.

Benficas Champions League kampagne har været forfærdelig. Tre nederlag uden at score et eneste mål vidner om et hold, der ikke har fundet en rigtig afløser oppe foran siden man solgte Gonçalo Ramos til Paris SG. Både Petar Musa og danske Casper Tengstedt har fået spilleminutter oppe foran, men det har været Arthur Cabral, der har været den foretrukne mand i front i langt de fleste opgør – dog med begrænset succes.

Jeg var selv på stadion da man hjemme kun lykkedes med 1-1 mod Casa Pia i ligaen og det var tydeligt at der er en voksende utilfredshed med måden man spiller fodbold på i den portugisiske hovedstadsklub på trods af en andenplads bag byrivalerne fra Sporting. Det er især det offensive spil, der ikke appellere til det kræsne publikum, og problemerne har næppe været mere synlige end i Champions League, hvor det endnu ikke lykkedes for den portugisiske traditionsklub at få scoret.

Dette betyder også at oddset har fået et godt hop for begge hold til at score og jeg fornemmer at fjerde gang er lykkens gang for Benfica, der har set bedre ud i de sidste par kampe uden at imponere. Jeg tror især tilbagekomsten af den rutinerede verdensmester Angel di Maria vil give et bedre udtryk offensivt end i det omvendte opgør.

Hjemmeholdet har skabt sig en svær hjemmebane at besøge for udeholdene i spansk fodbold. Det bliver uden tvivl en svær opgave for Benfica, der møder et hold i glimrende hjemmeform og som var uheldige at tabe hjemme i weekenden til Barcelona 0-1. Det er dog tid til at Benfica endelig får scoret og de bør ganske enkelt have kvaliteten til at ikke forlade Spanien med endnu et nul på lystavlen.

Forvent et opgør, hvor hjemmeholdet vil være dominerende og chanceskabende, men hvor Benfica vil komme med et bedre udtryk end i hjemmekampen.

Bud på kampens resultat: Real Sociedad 1-1 Benfica
Begge hold scorer: Ja

Se flere fodbold tips på SpilXperten og læs alt om Champions League her.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Real Sociedad – Benfica Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Real Sociedad – Benfica

Real Sociedad: Skader og karantæner

Benfica: Skader og karantæner

Real Sociedad – Benfica Head 2 Head

Flere Tips

22. jun.
Units 4/10
Tippet til 2.03
18:00
Units 4/10
Tippet til 1.90
18:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.20
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar