Real Sociedad vs Barcelona – 21. april 2022 21:30

LaLiga | LaLiga
Under 2.5 mål
Tippet til 2.00
Units 1/10
Vundet +1,00
Udgivet 21. apr. 08:23
888
Der er ingen tvivl om, at Barcelona har vist flotte tendenser under Xavi, og på de gode dage har de da også lignet et spansk tophold igen, men der skal vises stabilitet og højt niveau over en endnu længere periode før man for alvor tror på, at de er tilbage for fuld skrue. Den seneste uge har været en våd klud i ansigtet på Barcelonas drømme for sæsonen, først et chokerende exit i Europa League til Frankfurt, og senest et jammerligt nederlag til bundholdet fra Cadiz. Nu er det spørgsmålet, om de har hvad der skal til for at komme tilbage på sporet og sikre 2.pladsen i La Liga? Det har de givetvis, men det bliver ikke en nem tur til San Sebastian torsdag aften.

Real Sociedad indtager ligaens 6.plads, og er kun 5 point efter Barca på 2.pladsen, dog har baskerne spillet en kamp mere. Hjemmeholdet viser ganske solid form for tiden med blot et nederlag i de seneste otte ligakampe. Nederlaget faldt mod rækkens førerhold fra Real Madrid, mens det er blevet til X’er mod Sevilla og Real Betis, og sejre over Osasuna, Mallorca, Alaves, Espanyol og Elche. Det ser solidt ud for baskerne, som har holdt buret rent i seks af de seneste otte kampe. Værterne skal nok også tage udgangspunkt i den velfungerende defensiv i dette opgør, for der kan komme til at mangle lidt kreativitet i front med fraværene af David Silva og Oyarzabal.

Sociedads målscore på hjemmebane i denne sæson er på mærkværdige 12:6 efter 16 kampe, så baskerne ved altså hvordan man lukker af bagtil. Barca så noget tandløse ud senest mod Cadiz, så hjemmeholdet bør have fine muligheder for at holde målscoringen i opgøret nede.

Real Sociedad – Barcelona Odds


Real Sociedad – Barcelona Head 2 Head


Flere Tips

2. jun.
20:30
Units 1/10
Tippet til 2.05
4. jun.
21:00
Units 1/10
Tippet til 5.00
17:00
SpilXpoden – Leander
Units 1/10
Tippet til 5.00
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar