Real Santa Cruz-San Jose-26. July 2021 21:00

Real Santa Cruz vs San Jose
Under 3.5 mål
21:00 26. juli 2021
Tippet til 2.00
Units 2/10
Tabt
Udgivet 26. juli 2021 09:00
Bolivia, Primera Division.
Både Santa Cruz og San Jose kæmper for at undgå nedrykning. Santa Cruz med ny træner mens San Jose fortsat har minus point på kontoen. Det bliver varmt i Santa Cruz i dag og formentligt også mål-fattigt.

Santa Cruz har haft en skuffende sæson. Otte point for ti kampe og blot tre ned til nedrykningsstregen. Det kostede træner Clausen jobbet og ind er kommet den tidligere Atletico Madrid B træner David Perdiguero. Ikke det største navn men som tidligere reserveholds træner for Diego Simoene er det en mand der kender fordelene ved en stærk defensiv struktur. Santa Cruz har ikke været det mest sindsoprivende hold indtil videre. Ligaen snitter hele 3,14 mål pr kamp men de har blot bidraget med 2,7, og blot tre af deres ti kampe er gået over linjen. Med Perdiguero som ny træner bliver forsvaret formentlig nøglen til succes.

San Jose har sat kursen mod nedrykning. De startede sæsonen med -3 point men har efterfølgende fået endnu en straf, og er nu på -9. Økonomien er ikke eksisterende og det betyder bla at de ikke har råd til at overnatte i Santa Cruz. Truppen ankommer til byen få timer før kampen og flyver hjem igen straks efter. De kan dog glæde sig over en lille fremgang siden træner Sanchez overtog ansvaret i juni. De har tabt alle tre kampe men har nu scoret i to i træk og var lidt uheldige ved at tabe debuten 3-0. Til kampen her kæmper de dog med offensive fravær da angriberne Fernandez & Delgadillo begge er ude.

Det er en kamp ingen af dem kan tåle at tabe. Santa Cruz skal have lagt afstand til stregen mens San Jose snart skal bruge point. For det første for at komme på tavlen men også for at få skudt lidt selvtillid ind i spillerne. Offensivt må gæsterne dog se bort fra to startende offensive spillere men fælles for både Santa Cruz og San Jose er at de har to af ligaens ringeste offensiver. De er det 12'ende og 14'ende ringeste målt på xG's.

Kampen spilles kl 15:00 lokal tid i Santa Cruz. En lille hedebølge har ramt regionen de sidste par dage og der forventes 32-33 grader omkring kick-off.

Alt i alt er der ekstra gode chancer for at der meks kommer tre mål i kampen.

Real Santa Cruz – San Jose Odds


Real Santa Cruz – San Jose Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar