Real Madrid vs Atletico Madrid – 26. jan. 21:00

Fodbold icon
Copa del Rey | 2022/2023
Real Madrid vs Atletico Madrid
Under 2.5 mål
Tippet til 1.98
Units 3/10
Vundet +2,94
Udgivet 25. jan. 11:15

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Syv af de seneste otte indbyrdes opgør er gået under 2.5

✅ Real Madrid er ikke i topform

✅ Atletico virker til at have fået styr på defensiven med fire clean sheets i de seneste seks kampe

Torsdag aften står den på lokalbrag i Copa del Rey, når Real Madrid og Atletico Madrid spiller om en plads i semifinalen. Madrid-derbyet har ikke for vane at kaste voldsomt mange scoringer af sig, og i denne omgang virker det også sandsynligt med en målfattig affære. Syv af de seneste otte indbyrdes opgør mellem Real Madrid og Atletico Madrid er gået under 2.5 mål, så linjen virker lidt skæv, selvom hjemmeholdet er uden Alaba og Tchouaméni, mens Atletico formentlig må undvære Gimenez.

Real Madrid er spændt rimelig hårdt for med et tætpakket kampprogram. La Liga, Super Cup i Saudi Arabien, Copa del Rey, VM for klubhold om et par uger, og Champions League om halvanden måneds tid, og allerede nu virker Ancelottis mandskab til at være ramt på energien. Efter nederlag til Villarreal i ligaen og Barcelona i Super Cuppen, har hjemmeholdet dog rejst sig med sejre i de to seneste kampe.

Indeværende sæson har ikke været en dans på roser for Atletico Madrid, som har leveret alt for svingende, hvilket en skuffende 4.plads i Champions League-gruppespillet er et godt eksempel på. Meeeen, der er måske alligevel tegn på forbedring. De seneste seks kampe på tværs af turneringer har kastet fire sejre af sig, alle sejre uden at indkassere mål. Det lyder mere som det Atletico-mandskab vi kender.

Real Madrid rammer ikke topformen pt., og det bliver helt sikkert ikke en nem opgave at overvinde Atletico Madrid, som med al sandsynlighed kommer til Bernabeu med et defensivt fokus for øje. Denne slags lokalbrag har det med kaste fight, spilstop og usammenhængende spil af sig i højere grad end smuk og underholdende fodbold. At der så tilmed er tale om en knockout-kamp mellem to taktisk velbegavede trænere og mandskaber gør kun chancen for en målfattig affære større i min optik.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Real Madrid – Atletico Madrid Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Real Madrid – Atletico Madrid

Real Madrid: Skader og karantæner

Atletico Madrid: Skader og karantæner

Real Madrid – Atletico Madrid Head 2 Head

Flere Tips

19. apr.
Units 3/10
Tippet til 2.18
Units 3/10
Tippet til 1.62
22:00
Dagens Spil
Units 1/10
Tippet til 1.91
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar