18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Real Madrid-Osasuna-1. May 2021 20:30

Units 1/10 Vandt
Real Madrid vs Osasuna
Under 2.5 mål
May 1, 2021 20:30
Udgivet May 1, 2021 06:49
Kamp: Real Madrid – Osasuna
Tip: Under 2,5 mål
Odds: 2,20
Bookmaker: Betfair

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Real Madrid har en utrolig vigtig returkamp i næste uge mod Chelsea i Champions League, hvor det største fokus må være. Og selvom, at Real Madrid stadig er inde i mesterskabskampen, ligner kampen mod Osasuna en mulighed for at spare et par af de bærende, og rutinerede kræfter i form af Karim Benzema og Luka Modric. Real Madrid har haft lidt problemer med målscoringen på det seneste, men til gengæld har defensiven set ganske fornuftig ud, hvilket fire clean sheets i de seneste fem kampe også vidner om. Dog er tre af kampene endt 0-0, hvilket tyder på lidt offensive problemer. 

Osasuna ligger lidt i ingenmandsland i LaLiga med god afstand til nedrykningsstregen, men også et godt stykke op til de pladser, der giver europæisk fodbold i næste sæson. Osasuna er blandt de hold i LaLiga, der har scoret færrest mål i sæsonen med under ét mål i snit.

Real Madrid er gået under 2,5 mål i 19 af sæsonens 33 kampe, og har et målsnit på 2,4 pr. kamp i sæsonen hidtil. Osasuna har det næstlaveste målsnit i LaLiga med 2,1 mål pr. kamp. Dagens gæster er gået under 2,5 mål i hele 22 af 33 kampe i sæsonen. Sidst de to klubber mødte hinanden endte det også ganske målfattig, nemlig 0-0 i januar. Med Real Madrids kommende Champions League-kamp, er det svært at forestille sig at hovedstadsklubben kommer buldrende ud og kører Osasuna over her.


Real Madrid – Osasuna Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 4. juni 2021 00:45.

Real Madrid – Osasuna Head 2 Head


Skriv et svar