18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Real Madrid-Chelsea-27. April 2021 20:30

Units 1/10 Vandt
Real Madrid vs Chelsea
Under 2.5 mål
April 27, 2021 20:30
Udgivet April 27, 2021 07:22
Kamp: Real Madrid – Chelsea
Tip: Under 2,5 mål
Odds: 1,63
Bookmaker: ComeOn
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

To af de måske mest skarpe defensive hold i verden lige nu, skal stå overfor hinanden i en Champions League semifinale på Alfredo Di Stefano i Madrid. Real Madrid har nu holdt nullet i de seneste 4 kampe, og Tuchel har i 22 kampe for Chelsea holdt nullet i 16 af dem. Der har været en enkelt svipser i 2-5 nederlaget til West Brom, men udover den kamp har det være fænomenalt det Chelsea har leveret defensivt. For begge mandskaber gælder det så også, at de har haft problemer offensivt. 

Real Madrid har f.eks. i 3 af deres seneste 5 kampe spillet 0-0, og det kommer ned til manglende offensiv pondus. Karim Benzema har i en stor del af sæsonen båret dem offensivt, men nu er gassen gået lidt af ballonen for franskmanden. Eden Hazard gjorde comeback senest mod Real Betis med 15 minutter, men belgieren er næppe klar til en startplads igen. 
Chelsea har heller ikke scoret over ét mål i deres kampe siden 1-4 sejren mod Crystal Palace for 4 kampe siden. Senest spillede Timo Werner en fornuftig kamp mod West Ham, men man står stadig fuldt ud tilbage med tanken om en alt for uskarp tysker.

Det er to vanvittigt taktisk stærke trænere, der står overfor hinanden. To trænere, der på intet tidspunkt denne sæson er gået på kompromis defensivt, og som med stor sandsynlighed heller ikke gør det i en Champions League semifinale.


Real Madrid – Chelsea Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Real Madrid
Chelsea
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 27. april 2021 20:57.

Real Madrid – Chelsea Head 2 Head


Skriv et svar