Real Betis vs Sevilla – 28. apr.

Fodbold LaLiga
Real Betis
Sevilla
28. apr.
22:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

28. apr.
22:00
Over 7,5 kort
Vundet +4,00

Units

4/10
Over 7,5 kort %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Lokalderby mellem to kortglade mandskaber
  • Dommer, José Sanchez, snitter ganske højt på kort
  • Real Betis spiller for europæiske pladser

Analyse

Det er et lokalopgør mellem to klubber, der ikke bryder sig synderligt om hinanden, og derfor bliver det ofte en hårdtspillet kamp. Særligt hjemme på Benito Villamarin er da gang i den med euforiske fans, der skaber en vild kulisse og et voldsomt tryk på dommeren. Sidste indbyrdes opgør på Betis’ hjemmebane endte med hele 3 røde kort og 13 kort i alt, og det kan meget vel blivet en højintens affære igen.

Real Betis har nemlig meget på spil, da de kæmper for de europæiske pladser. Lige nu ligger man nr. 7 med 3 point op til Real Sociedad på 6. pladsen, men med en kamp i hånden. Sevilla vil naturligvis gøre alt, hvad de kan for at stikke en kæp i hjulet på lillebror, som lige pt. agerer storebror i tabellen, hvor Sevilla ligger nr. 13 og ret beset ikke har meget udover æren at spille for.

Det går dog udover deres selvforståelse, at man er placeret så lavt, og det kan i sig selv skabe noget frustration og indeklemthed i en kamp, hvor man vil gøre det surt for modstanderen. Både Sevilla og Betis ligger i den høje ende af La Liga, hvad angår kort og begge hold snitter tæt på 6 kort pr. kamp. Det er ganske højt taget i betragtning, at linjen er 7,5 her, og at det må forventes, der kommer ekstra tænding på kontra øvrige kampe pga. lokalrivaliseringen.

José Sanchez er tilmed en ganske kortglad dommer, der ligger højt på antal kort og også har delt en del røde kort ud i sæsonen. Røde kort tæller dobbelt, og det er næsten mere reglen end undtagelsen, at der kommer et rødt kort i disse lokalopgør. Med tunge drenge som Sergio Ramos retur, så er der god sandsynlighed for, at der kommer ekstra tænding i en kamp som denne, og der er rigtigt mange spillere på banen, der spiller hårdt og med attitude.

Der kan være risiko for, at Sevilla mærker en kamp, hvor der ikke er ret meget på spil pga. deres placering i tabellen, men jeg kan næsten ikke forestille mig andet, end at æren og muligheden for at nægte Betis europæiske placeringer, vil tænde Sevilla-mandskabet så rigeligt. 2 af Sevillas seneste 3 kampe er også gået over, så trods en position i tabellen, hvor der ikke er meget på spil, så bringer holdet fortsat rigeligt med intensitet og vindermentalitet.

Flere spilforslag

28. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
17:30
Yulia Putintseva vs Sloane Stephens Roland Garros WTA
28. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
Malmö FF vs Elfsborg Allsvenskan
28. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Breda vs Excelsior Slutspil
2. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Vasco da Gama vs Flamengo Serie A
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Gruppe Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Hold Mål
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Spiller Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 Gruppe B

Skriv første kommentar

Skriv et svar