18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 139,0
TBP 107,5%
Hitrate 47,8%

Real Betis – Celtic-16. September 2021 18:45

Units 3/10 Vundet
Real Betis vs Celtic
1-tallet
16. september 2021 18:45
Betfair
Tippet til 1.75
Udgivet 13. september 2021 12:37
Real Betis har ikke været i et europæisk gruppespil siden 2018, hvor de dengang var under ledelse af Quique Setien. Her tre år efter står de igen et Europa League gruppespil, men denne gang under Manuel Pellegrini. Det er nogle flere år siden at Manuel Pellegrini har deltaget i Europa League. Vi skal faktisk så langt tilbage, at det dengang hed UEFA Cup. I begge tilfælde hvor Pellegrinio har deltaget, der er han gået videre fra gruppespillet (Villarreal). På hjemmebane i UEFA Cup gik han 8-1-1, hvilket kan vidne om at han godt ved hvor pointene skal hentes.

Real Betis har ikke fået den bedste start i La Liga, men resultaterne har ikke været et direkte udsagn for deres præstationer. I skrivende stund mangler de i øvrigt deres mandagskamp ude mod Granada. 1-1 ude mod Mallorca i først kamp af sæsonen, der spillede man en yderst chancefattig kamp, hvor Mallorca ikke ville meget frem. Efterfølgende blev det til 1-1 hjemme mod Cadiz, hvor man mildest talt havde fortjent en sejr. Seneste kamp (før Mallorca) var mod Real Madrid, hvor man leverede en yderst habil indsats, men endte med at tabe 0-1.

På papiret har Real Betis en yderst europæisk kampdygtig trup, specielt efter de i år har opgraderet gevaldigt. Rui Silva er hentet til fra Granada, German Pezzella fra Fiorentina, Hector Bellerin fra Arsenal og Willian Jose fra Real Sociedad. De bliver tilføjet til en trup, der allerede indeholder Fekir, Canales, Rodriguez og Carvalho.

Celtic kender vi noget bedre herhjemme i vores egen andedam. Vi så dem sidste år mod FCK og i år mod FC Midtjylland, hvor de blev ekspederet ud af Champions League kvalifikationen. Celtic er ikke hvad de har været og Rangers har i Skotland – stille, men sikkert overhalet dem.

Skader har heller ikke hjulpet Celtics sæsonstart, hvor man senest sad uden faste startere som Kyogo Furuhashi, James Forrest og Christopher Julien. Det kommer oveni at de til denne sæson ikke kunne holde på Odsonne Edouard, Kristoffer Ajer og Ryan Christie, der alle blev solgt.

For mig at se er Celtic et markant svækket hold ift. sidste år, hvor Lille f.eks. på hjemmebane stod i odds 2,00, men uden tilskuere. Real Betis er vel tæt på samme styre som Lille, og med et Celtic mandskab, der er svækket og Real Betis på hjemmebane med fans – Så skal prisen på Betis længere ned.

Real Betis – Celtic Odds


Real Betis – Celtic Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar