Reading vs Derby – 23. jan. 21:00

Profit
26,6
TBP
103,4%
Hitrate
57,3%
117 Tips
Fodbold icon
League One | League One
Reading vs Derby
Derby vinder
Tippet til 1.85
Units 6/10
Tabt -6,00
Udgivet 23. jan. 11:40

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Reading er inde i en voldsom krise og det må være svært for både spillerne og trænerne af fastholde fokus på at skabe resultater. Holdet er blevet fratrukket fire point og er placeret blandt nedrykningspladserne.

✅ Derby er det bedste udehold i ligaen. Holdet hat vundet ni kampe, spillet to uafgjort og tabt tre kampe. Formkurven er mere stærk, idet man har vundet fire ud af de seneste fem udekampe. Derby har formået at score flere mål på udebane end på hjemmebane.

✅ Derby har i mine øjne lavet en virkelig interessant og stærk aftale her i januar transfer vinduet. Klubben har formået at lave en låneaftale med den talentfulde kantspiller Corey Blackett-Taylor fra Charlton for resten af denne sæson. Blackett-Taylor har imponeret for Charlton med intet mindre end ni mål og syv assists på tværs af alle kampe i sæsonen.

Vi skal til endnu et interessant opgør i den britiske første division mellem Reading og Derby. Hjemmeholdet er inde i en finansiel krise, hvor man sidste år rykkede ned fra Championship ligaen, efter man blandt andet var blevet fratrukket seks point grundet rod i økonomien. Det samme er desværre også tilfældet for denne sæson, hvor holdet er blevet fratrukket fire point og er placeret blandt nedrykningspladserne.

Helt modsat historie er gældende for Derby, som sidste sæson var super tæt på at placere sig blandt play off pladserne, men efter et tab i den sidste kamp måtte tage til takke med en placering som nummer syv. Anderledes ser der ud i denne sæson, hvor holdet er en tand stærkere og i øjeblikket er placeret som nummer tre i ligaen og ganske tæt på de to automatiske oprykningspladser til Championship med kun tre point op til førerholdet Portsmouth, som også har spillet en kamp mere end Derby.

Holdnyt Reading

Træner Ruben Selles har stort set et komplet hold til rådighed uden betydelige skader og karantæner, men det er klart, at den finansielle uro omkring klubben overskygger det meste af dette.

Den britiske forsvarsspiller Tom Holmes er blevet solgt til Luton for 1.17 millioner euro, men vil fortsat være til rådighed for Reading på en låneaftale for resten af denne sæson.

Eneste fravær er den unge angrebsspiller Dominic Ballard, som er udlånt fra Southampton, og som i øjeblikket er ude med en skade. Ballard har ellers scoret tre mål i ti kampe for klubben.

Holdnyt Derby

Træner Paul Warne har ikke nogen nye skader eller fravær og forventes at kunne fremvise den samme opstilling som i den seneste kamp.

Ude med langtidsskader er fortsat Jake Rooney, Craig Forsyth, Martyn Waghorn og Conor Washington. Forsvarsspilleren Ryan Nyambe er ikke tilgængelig, eftersom han er udtaget til at spille landskampe i Africa Cup of Nations.

Derby har i mine øjne lavet en virkelig interessant og stærk aftale her i januar transfer vinduet. Klubben har formået at lave en låneaftale med den talentfulde kantspiller Corey Blackett-Taylor fra Charlton for resten af denne sæson. Blackett-Taylor har imponeret for Charlton med intet mindre end ni mål og syv assists på tværs af alle kampe i sæsonen.

Spilforslag

Reading er inde i en voldsom krise og det må være svært for både spillerne og trænerne af fastholde fokus på at skabe resultater. Den seneste hjemmekamp mod Port Vale blev aflyst, efter at tilskuerne invaderede banen i protest mod klubejeren Dai Yongge. Det britiske fodboldbund har advaret om, at klubben enten må få styr på den finansielle situation eller omgående foretage et frasalg af klubben.

Låneaftalen af Corey Blackett-Taylor styrker et i forvejen stærkt Derby hold og styrker naturligvis også det offensive spil. Derby har i forvejen stærke profiler i eksempelvis den irske angrebsspiller James Collins, som er topscorer for klubben med tolv mål i ligaen.

Derudover har man argentinske Nathaniel Mendez, som har scoret seks mål i ligaen, samt midtbanespillerne Craig Forsyth og Conor Hourihane, som tilsammen har scoret syv i mål i ligaen. Reading får ualmindeligt svært ved at forhindre Reading i at score.

Derby er det bedste udehold i ligaen. Holdet hat vundet ni kampe, spillet to uafgjort og blot tabt tre kampe. Formkurven er endda mere stærk, idet man har vundet fire ud af de seneste fem udekampe. Derby har formået at score flere mål på udebane end på hjemmebane. Holdet er topmotiveret for at sikre sig de to automatiske oprykningspladser til Championship ligaen og så skal sådan en kamp her mod et svækket Reading hold altså vindes. Jeg spiller ren udesejr til Derby.

Se flere fodboldtips på SpilXperten.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Reading – Derby Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Reading – Derby

Reading: Skader og karantæner

Derby: Skader og karantæner

Reading – Derby Head 2 Head

Flere Tips

24. jul.
Units 3/10
Tippet til 2.21
Units 1/10
Tippet til 2.06
21:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.50
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar