18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 875,5
TBP 106,9%
Hitrate 47,1%

RB Leipzig-Wolfsburg-16. May 2021 20:30

Units 4/10 Vandt
RB Leipzig vs Wolfsburg
Uafgjort
May 16, 2021 20:00
Udgivet May 15, 2021 22:46
Kamp: RB Leipzig – Wolfsburg
Tip: Uafgjort
Odds: 3,70
Bookmaker: Betfair

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Med Frankfurts enormt skuffende nederlag til bundproppen fra Schalke, er Wolfsburg kommet i en gunstig position, hvor de med et enkelt point i de sidste to kampe kan sikre sig top-4 og adgang til næste sæsons Champions League. Det vil være en stor bedrift, og jeg synes, der er solid værdi på X’et i denne kamp.

Flere ting taler nemlig pointdelingens vej. Wolfsburg vil kvalificere sig, mens Leipzig vil sikre sig 2. pladsen, som dog blot er et plaster på såret. Leipzig tabte torsdag aften DFB pokalfinalen til Dortmund, og det var Leipzigs sidste mulighed for at vinde et trofæ. Selvsagt en skuffelse at blive 2’er i både ligaen og pokalturneringen, og den skuffelse tror jeg, Leipzig kan få svært ved at vaske af sig.

Samtidig bør der være lidt træthed at spore hos hjemmeholdet, og det får også favoritværdigheden til at dale en smule. Hvis Wolfsburg formår at tvinge tempoet ned, så øges deres chancer og muligheder for X bestemt. Leipzig er naturligvis favoritter, men det er fortsat den tilskuere, og det mindsker igen hjemmebanefordelen i en kamp, hvor de seneste tre indbyrdes opgør i Bundesligaen er endt med uafgjort, hvilket vidner om tætte styrkeforhold.

De to mandskaber er de stærkeste i rækken defensivt og med få indkasserede mål øges chancerne alene for X. Der er ikke de store fravær hos trupperne. Renota Steffen mangler for Wolfsburg.

Jeg satser på en aftalt deler, som er godt betalt til odds 3,70 hos Betfair. I en kamp, hvor begge kan klare meget fint med uafgjort, og hvor flere spillere kigger frem mod en snarlig EM-slutrunde, så skal mulighederne for en lavintens affære være fine.


RB Leipzig – Wolfsburg Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

RB Leipzig
Wolfsburg
Odds are subject to change. Last updated 16. maj 2021 20:27.

RB Leipzig – Wolfsburg Head 2 Head


Skriv et svar