RB Leipzig vs Mainz 05 – 30. mar. 15:30

Fodbold Bundesliga
RB Leipzig
Mainz 05
30. mar.
15:30
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

30. mar.
15:30
Over 9,5 hjørnespark
Vundet +4,25

Units

5/10
Over 9,5 hjørnespark %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Mainz er blevet en hjørnemaskine efter Bo Henriksens overtagelse
  • Leipzig snitter højt på hjørnespark
  • Must win-kamp for Leipzig, som skal blæse til angreb

Analyse

Det lugter af mange hjørnespark mellem to udfordrings- og indlægsivrige mandskaber. Især på 1v1-udfordringer ligger begge mandskaber højt og efter Bo Henriksens overtagelse af roret i Mainz, så har det væltet i hjørnespark i Mainz’ kampe. Bo Henriksen har da også bragt et energisk udtryk ind i holdet, og det har givet periodevise åbne kampe. Jeg tror også, vi vil få det samme at se her, og hvis ikke Mainz åbner op, så bliver alternativet en kompakt defensiv, hvor Leipzig skal forsøge at finde vej igennem.

Det kan være, at Bo Henriksen holder en smule igen efter 8-1-blamagen mod Bayern München for få uger siden. I så fald bliver det Leipzig, der skal tage initiativ, og det forventer jeg da også, de vil forsøge at gøre uanset hvad, da det er en must win-kamp for dem. Pt. er de et enkelt point efter Dortmund på den CHL-adgangsgivende 4. plads, og denne weekend er en kærkommen lejlighed for at hente forspringet, da Dortmund gæster Bayern München.

Leipzig er da også stærke hjemme og spillet altid fremad for at angribe. Efter Bayern og Leverkusen er Leipzig det hold i rækken, der tilspiller sig flest hjørnespark med 5,31 i snit pr. kamp. Leipzig har noget duelstyrke i feltet omkring Sesko, og det giver ofte en del indlæg og hjørnesparksmuligheder. Leipzig fik 7 hjørnespark ude mod Mainz i det omvendte opgør, hvor man også skulle jagte sejren i 2-0-nederlaget. Halvdelen af Leipzigs kampe er gået over linjen.

Der hvor spillet virkelig batter er på Mainz’ energiske udtryk, efter at Bo Henriksen er tiltrådt. Mainz snitter højt på hjørnespark af en bundklub at være. 5. flest har man tilspillet sig i snit i Bundesligasæsonen med 4,9 pr. kamp, men det er eksploderes i foråret med Bo Henriksen i chefstolen. I seneste sejr mod Bochum kom der hele 13, hvor man selv fik 7. Hjemme mod Gladbach fik man 12 i en kamp med 18 hjørnespark i alt. Der kom 13 i udekampen mod Leverkusen, mens der var 15 i opgøret mod Bayern, hvor man fik hele 7 på en svær udebane. I opgøret mod Thorup og Augsburg endte begge hold på 7 hver.

Altså har de seneste 5 Bundesligakampe givet 14,6 i snit pr. kamp. Det lugter i den grad af mange hjørnespark, og jeg kan se to kampforløb, der begge kan give mange hjørnespark. Enten stiller Mainz sig lavt, og så kommer Leipzig til at skulle trykke på med mulighed for at få mange hjørnespark. Ellers åbner holdene op som i de tidligere opgør, og så kan det blive i begge ender. Leipzig skal angribe for at hente 3 point, mens Mainz kan bruge et enkelt i nedrykningskampen, men alligevel også skal gå en smule efter tre, hvis man skal have mulighed for at sikre sig fra play off-nedrykningskampen.

Atalanta vs Verona
Atalanta

Uafgjort

Verona

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Osasuna vs Valencia LaLiga
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Argentinos Juniors vs Barracas Central Copa de la Liga Profesional
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
11:00
Jasmine Paolini vs Sara Errani Porsche Tennis Grand Prix WTA
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar