18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -25,2
TBP 90,2%
Hitrate 35,2%

RB Leipzig-Hertha Berlin-25. September 2021 15:30

Units 5/10 Vundet
RB Leipzig vs Hertha Berlin
Over 3 mål
25. september 2021 15:30
bet365
Tippet til 1.98
Udgivet 24. september 2021 14:38
Leipzig-offensiven har stort potentiale og har faktisk kreeret godt med chancer (trods relativt få mål) – samtidig med at forsvaret tydeligt er langt fra sidste sæsons styrke. Hertha har spillet fem målrige kampe og scoret i fire af dem – og berlinerne er forsvarssvækkede til dette opgør.

Chancevurdering for Over/Præcis/Under 3 mål: 42-24-34

Begge hold har været decideret underlegen og chancefattig een gang i denne sæson – begge mod Bayern der slog Hertha 5-0 og Leipzig 4-1. Ellers har det set nydeligt ud med chanceproduktionen (ok, Hertha var temmelig heldig med at vinde 1-3 i Bochum), men især Leipzig har været uheldig med kun at score otte mål i fem runder. Således i seneste weekends 1-1 hos Köln, en kamp hvor xG-tallene sagde 1,69-2.04.

Tal der i øvrigt også siger noget om Leipzigs forsvar der stadig har klassekeeper Gulacsi som ankermand, men som tydeligt lider under sommerens farvel til Upamecano og Konaté.

Hertha-forsvaret er bestemt heller ikke særligt driftsikkert – selv om træner Dardai ynder at forsøge at gøre det kompakt med tre midterforsvarere. Berlinerne har lukket 12 mål ind, og trækker vi Bayerns fem mål fra, er det immervæk syv mål i fire kampe. Senest 2-1-sejr over oprykker Greuther Fürth.

I forhold til den kamp må Hertha undvære rutinerede og bomstærke Boyata i midterforsvaret, og afløser er nok 17-årige Gechter; ungersvendens første BL-start (efter to indskiftninger). Da Marton Dardai (jep, trænerens søn) nok også starter inde, trods en skidt indsats mod Köln, skal erfarne Stark altså nok holde styr på to teenagere.

Hos Leipzig er offensivmand Olmo nyt fravær, men det giver nok startchancen til den snu svensker Forsberg. Foran og ved siden af ham ligger nok hovedstødsstærke Silva (sommertilgang), skudstærke Szoboszlai og dynamiske Nkunku. Det er et angreb der, med støtte fra midtbane (trods farvel til Sabitzer) og offensive backs, normalt bliver ved at presse på for at skabe chancer.

Leipzig skal spille CL-kamp på tirsdag, et opgør der SKAL vindes efter 6-3-lussingen hos Man City, men det er hjemme mod Club Brügge, og træner Marsch sparer næppe idealstartere mod Hertha af den grund.

RB Leipzig – Hertha Berlin Odds


RB Leipzig – Hertha Berlin Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Det skal med at Hertha fortsat mangler den erfarne angriber Jovetic, men ude er også fortsat midterforsvarer Torunarigha samt højreback Klünter.

Skriv et svar