18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 74,5
TBP 106,8%
Hitrate 47,4%

Räppe GOIF-Halmstads BK-18. August 2021 18:30

Units 1/10 Vundet
Räppe GOIF vs Halmstads BK
Begge hold scorer: nej
18. august 2021 18:30
bwin
Tippet til 1.65
Udgivet 17. august 2021 18:08
Sverige, Cup kval runde – Betfair med 1,75
Räppe fra 2. div mod Halmstad fra Allsvenskan. Begge hold er bedre defensive end offensive. Räppe formentlig uden alle deres angribere.

Räppe har blot tabt tre af 12 kampe i 2.div men det skyldes primært en stærk defensiv. Blot ti mål er lukket ind. Offensiven har dog været mindre imponerende med blot 12 mål og blot to gange har de scoret to mål. De tabte seneste 1-0 i ligaen men mere relevant er at angriberne Bakkabulindi, Andreas Birgersson og Emil Andersson Bark ikke var med. De tre er deres eneste rigtige angribere i truppen. Derudover manglende forsvarene Kalle Lindblad og Victor Eriksson også.

Halmstad er tilbage i Allsvenskan efter mange år ude. Det har indtil videre gået fornuftigt men det lader til at defensive har første prioritet. Med blot 12 mål imod på 15 kampe, deler de ligaen bedste defensiv med førerholdet Djurgaarden. At kvalificerer sig til Svenska Cupen er et vigtigt mål for Halmstand. Cupen spilles før næste sæson og er den perfekte opvarmning, og noget de går stensikkert efter i følge træner Haglund. Han kan sammen tid glæde sig over at blot midterforsvar Joseph Baffo (fast) og midtbanemand Samuel Kroon (rotation).

Både Räppe og Halmstad er bedre defensive end offensive. Værterne er formentlig igen uden alle tre angribere i truppen mens Halmstad kan komme tæt på stærkeste. Cupen er noget HBK prioriterer og det forlyder at taktikken bliver at sidde på bolden og dominere kampen derigennem. Det forringer alt andet lige Räppe's chancer for at komme på tavlen.

Ru00e4ppe GOIF – Halmstads BK Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Räppe GOIF
Halmstads BK
Odds are subject to change. Last updated 18. august 2021 18:28.

Ru00e4ppe GOIF – Halmstads BK Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. det forlyder fra det svenske at forsvarene Kalle Lindblad og Victor Eriksson er tilbage samt angriberen Andreas Birgersson.

    Räppe stiller normalt op i en 3-4-3 men grundet en overvægt af defensive spillere i truppen, bliver begge centrale midtbanespillere folk der normalt er midterforsvarer.

    Bet365 har i skrivendestund 1,85 for U3,75. Lyder ikke helt tosset. 🙂

Skriv et svar